Ki tud valami hatásos krémet, ami megszünteti a lábszagot meg az izzadást?
Figyelt kérdés
okt. 31. 14:56
1/19 anonim válasza:
Tusfürdő/szappan. Mondjuk hogyha közvetlen túrázás/sport után szaglásznak téged így is úgy is büdös leszel..
2/19 anonim válasza:
Gomba ellenes krém kell lábra!canesten. A labszag gombátol van.
De amugy a testszag is de azt nem szokták krémezni hanem vannak izzadasgatli stiftek direkt erre
3/19 anonim válasza:
Es gyumolcsturmixokat egyél sokat zoldségeket stb. Akkor nem büdöset izzadsz.
4/19 anonim válasza:
Nekem a helia-d zöldteás lábspray vált be.
5/19 anonim válasza:
Kerüld a műanyag ruhákat, a legtöbb baj ezzel meg is oldódik.
6/19 anonim válasza:
Miért van lepontozva 2.?
Ha bármilyen izzadásnak szaga van, az csak kizátolag gombáktol van. Amiket persze enyhe esetekben a fürdés is eltávolít, de szerves részei amúgyis az szervezetnek!
Ne pontozgassanak a tudatlanok.
7/19 anonim válasza:
Harnylen krém nagyon hatásos, nem tudsz mellényúlni. 100%os pénzvisszafizetési garanciát adnak, en meg a párom is használjuk és nekünk bevállt, csak ajánlani tudom.
9/19 anonim válasza:
Szia!!Nekem a harnylen krém bevált, 2x kentem be vele es azóta nem is izzad a lábam és nem is büdös!! Egyik krém sem vált be csak ez a harnylen bátran merem ajánlani! :)
10/19 A kérdező kommentje:
Mit lehet tudni erről a Harnylen krémről?
okt. 31. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!