Felfázás (folyamatos vizelési inger, fájó, erős szagú vizelés) kezelésére, megszüntetésére valami hatékony házi praktika?
Cickafark tea, meleg vízben ülőfürdő (ebbe is lehet tenni cickafark teát), tőzegáfonya (bioboltban lehet kapni).
De mivel a felfázást a legtöbb esetben bakteriális fertőzés okozza könnyel előfordulhat, hogy ha már nagyon erős a tünet, akkor az előbb említett dolgok nem fognak hatni, akkor viszont Monural 3g-t kell feliratnod a házidokiddal és azt kiváltani. Az teljesen elmulasztja.
Én iratnek fel dokival monuralt.
Nekem visszatérő probléma. Téli időszakban mindig előjön.
Sok gyógynövény kipróbáltam.
Nekem egy idő után a tozegáfonya kapszula nem segített.
Olvastam H felváltva kell savanyitani vagy lugositani a vizeletet.
Pl egyik nap zsurló tea másik nap cickafaek tea.
A cicka fark teával óvatosan kell bánni,mert befolyásolja a hormon háztartást helyette van a cicka fark.
Ha folyamatosan csak cicka fark teával bombázzuk a baktériumokat hozzá is tudnak szokni, ezért kell felváltva legegyengíteni őket.
Amit ajánlok mèg a málna levél tea, tényleg fájdalom csillapito.
Sajnos ha sokáig fennáll a feltárás egy idő után nekem alul mintha fájt is volna a hasam.
Ilyenkor nyomom magamba a málna levél teát ès vmi forró dolgot odateszek a hasamra.
Ezt napközben
És éjszaka a doki által felírt monuralt port megiszom ès bízok benne elmúlik. (Egy két nap alatt elmúlik)
Mondjuk ez csak akkor segít ha aznap mikor jelentkezik a felfazas már megyek egyből dokihoz feliratni.
Nem akarlak elkeseríteni, de ne húzd nagyon az orvos látogatást, minél hamarabb menj el.
Jobbulást, pihend ki magad ès sok folyadék bevitelre nagyon figyelj.
Ne igyál koffeint, az irritálja a hólyagok! Semmi üdítőt, főleg ne kólát!
Jó melegen tekerd be a derekadat ès ha megteheted búj be az ágyba, tudom milyen rossz tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!