Visszatérő, nagyon erős, maró-égő hüvelyi és külsőleges fájdalom megszüntetésére milyen praktikák vannak, ill. mitől lehet?
Mindig a menstruációm előtt kb. két héttel jelentkezik nálam mostanában az a jelenség, hogy szörnyen elkezd fájni, marni, égni, sajogni az egész hüvelyem mélyen, a méhem, húgycsövem, illetve az egész nemiszervem. Ez a fájdalom annyira heves, hogy gyakran aludni sem tudok tőle, csak kimegyek a WC-re zokogni. Borzalmas hányingerem is van ilyenkor. Néha egy hétig tart ez a visszatérő állapot, néha egy hónapig. Csak az elmúlt egy évben történik ez.
Orvosnál voltam már a problémával nem egyszer, nem találtak semmi fertőzést, semmi rendellenességet.
Az a tipp, hogy vannak, akik szervezete extrémen reagálja le a menstruációt, és én is ezek közé az emberek közé tartozom. Depressziós is vagyok, ez is benne lehet a dologban.
A fájdalom viszont szörnyű és kibírhatatlan. Nem tudok elmenni otthonról, nem tudok tőle aludni. Ezért kérném a segítségeteket: hogyan tudnám enyhíteni a fájdalmat? Ilyenkor mindig veszek be fájdalomcsillapítót, de vajmi keveset ér. Hozzám érni nem lehet ilyenkor, pláne ott lent, mert teljesen kiborulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!