Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ellenzi anyu? (normális...

Miért ellenzi anyu? (normális válaszokat. )

Figyelt kérdés
miért ellenzi anyu hogy borotváljam a puncim? :/ köszi.:)

2012. aug. 6. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
miért kell tudnia hogy borotválod?
2012. aug. 6. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert ő szerintem a régi erkölcsökhöz szokott.
2012. aug. 6. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
De tényleg miért kell tudnia??
2012. aug. 6. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
igaza van anyukádnak! Nehogy leborotváld! De ha mindenképpen szőrteleníteni akarod, akkor inkább gyantáztasd le. Régen én is borotváltam, de iszonyúan viszketett, és nagyon hamar visszanőtt. (kb. 1-2 nap!) Ráadásul megerősödött a szőr és rosszabb volt, mint előtte. Ha nem szeretnél gyantázni (mivel sajnos i-szo-nyú-an fájdalmas)akkor pedig vágd le egy kicsit ollóval. Remélem segíthettem. :)
2012. aug. 6. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
A borotválás nem erősíti meg a szőrt. Tökéletesen ugyanolyan marad, csak a szúrós érzés miatt sokan az ellenkezőjét hiszik.
2012. aug. 6. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudjuk, hogy miért ellenzi anyukád? Te élsz vele x éve, te ismered, kérdezd meg tőle.
2012. aug. 6. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:
mi nem látunk anyud fejébe. mi lenne,ha esetleg megkérdeznéd?:) ugye jó ötlet?:D
2012. aug. 6. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
ja a másik meg. 12 évesen azért még korai, 16évesen meg azért ne anyud mondja meg:):)
2012. aug. 6. 15:59
 9/12 A kérdező kommentje:
14 leszek ebbe a hónapban.. de amúgy nem kérdezem meg tőle... az hülyeség lenne..xdd amúgy már leborotváltam.. és egyáltalán nem viszket...:)) köszi a válaszokat.:)
2012. aug. 9. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:

minek kérdezted, ha igyis-úgyis leborotválod?

"egyáltalán nem viszket".. amikor leborotválod nem viszket, de pár nap múlva.. te tudod xD

2012. aug. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!