Szerintetek ez normális játék a strandon?
Figyelt kérdés
Tegnap három lány (18 év körüliek) azt játszották a medencében h az egyikük kézen állt a víz alatt, a másik megfogta a lábát a harmadik meg a talpát csiklandozta egész sokáig. és ezt játszották egymással hosszabb ideig.2012. aug. 4. 15:08
1/2 anonim válasza:
nem ez nem normális, főként azért nem mert életveszélyes, de szerintem nem is lehettek 18 év körüliek, mert a mai 10 évesek is annak néznek ki, és szerintem nekik van csak annyi eszük, hogy ilyen hülyeséget játszanak. Az idősebbek már szétszívták az agyukat... kinek nem inge ne...
2/2 anonim válasza:
Én nem hagynám, hogy lefogjanak, míg a víz alatt vagyok, az tuti, főleg ha közben csiklandoznak is - sokkal hamarabb kipréselődik a levegő a tüdőmből, és ha mind elfogyott, de még mindig fogják a lábamat, akkor enyhén cinkes a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!