Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok megbocsátani, ez...

Nem tudok megbocsátani, ez normális? UTÁLOM!

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki még évekkel ezelőtt csúnyán elbánt velem (megpofozgatott, mert megkértem, h álljon arrébb, mert siettem). Nem tudok neki megbocsátani. Már Facebook-ról is töröltem, mert látnia képét mindig amikor ír vagy tetszik neki valami és lájkol újra átélem, hogy mekkora egy görény.

2012. aug. 6. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Te mégis hány éves vagy, ha ez a bajod hogy egyszer megpofozott???

Gondolom lány vagy.

2012. aug. 6. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd annyiban.. nehéz megérteni a nőket.. de ne húzd fel magad rajta.

Tény hogy az ő pofonuk lelkileg rosszabb hatású.. de tanulj meg megbocsátani

2012. aug. 6. 11:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Aham már megint kihagytam valamit.

Hozzátenném, h pofozott már meg más is, de Ő csak azért, mert alapból utált. Énnekem sem volt ő a szívem csücske inkább nem álltam vele szóba. Meg utána röhögtek, h juj, de ügyesek voltak. Alapból a modora is olyan visszataszító számomra, be van képelve magától, hogy ő itt a valaki stb.

Nem szoktam verekedésből nagy ügyet csinálni (szüleim is verték majdnem ki a fogamat , mert nekik olyanjuk volt) mégis lesz@rom nem is jut eszembe, de ez a csak nagyon belelépett a bögyömbe és úgy UTÁLOM, mint még senki mást ezen a Földön! Miért? Szerintem azért, mert alapból gonosz volt velem, nem?

2012. aug. 6. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
23/N
2012. aug. 6. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen középsulis ismerősöm. Bár ő nem pofozott meg, de azért eléggé megkeserítette a középiskolás éveimet. Mikor megláttam, hogy felregisztrált FB-ra, és el kezdte felvenni a közös ismerősöket, gyorsan letiltottam, mielőtt engem is betalált volna.:) Nincs ezzel semmi baj, hogy utálod, de azért remélem nem mindennap ezzel a gondolattal kelsz és fekszel.
2012. aug. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!