Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Mennyire durva az ilyen...

Fiúk! Mennyire durva az ilyen egy lányon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez már undorító?:S

Mielőtt bórgyógyász, kozmetikus dolgok jönnének, mindent kipróbáltam de semmi sem használ! Nagyon sokat sírok ez miatt:( 16 éves lány

2012. aug. 4. 21:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a kozmetikus csak rontani tud a helyzeten. Én ekcémás vagyok, nekem az orcáimat érinti, de nem ilyen.

Ami süt a képekről hogy bőrbetegségről van szó. Menj orvoshoz, méregtelenítsd a szervezetedet, esetleg ha van hozzá akaratod csinálj böjtöt kb 1 hétig 10 napig mert lehet hogy hogy belülről viszed be a káros dolgokat (ne szó szerint értsd a böjtöt: víz, és zöltségek, ha nem bírod hagyd abba) Cigi felejtős, alkohol is.

Én is sok ideje szenvedek vele, ha te vagy a képen én kérnék az orvostól szteroidos krémet. Az vesse rám/ránk az első követ aki nem nyúl ilyen helyzetben szteroidhoz

2012. aug. 4. 23:24
 22/25 anonim ***** válasza:

A méregtelenítés jó ötlet, de tényleg járj utána (és használd az eszed, ez a legfontosabb!), ne az első szembe jövő kuruzslónak higgy el mindent.

A szteroid meg tök jó, legalább lesz mit méregteleníteni. :O

2012. aug. 5. 01:10
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tulajdonképpen antibiotikumot is szedtem egy évig, voltan hormonvizsgálaton, vérvételen is, az eredmény hibátlan volt, minden rendben van velem belsőleg. Ezért nem fognak felírni fogamzásgátlót sem, mert egy kicsi eltérés sincs a hormonoknál. Nem én vagyok a képeken!:) Csak nekem is hasonló a probléma, talán kicsit gyengébb. De ugyanígy a T-zónában.
2012. aug. 5. 11:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Elmondok neked valamit. A fogamzásgátló csak átmeneti megoldás. Addig jó, míg szeded, de mikor szünetet tartasz, vagy végleg leteszed, akkor még 10x ilyen rossz is lehet. Tudom, mert ezt élem. És nekem azelőtt havonta egyszer volt egy kis pattanás az arcomon, most meg tele van gyulladt pattikkal a homlokom és az állam.

Ha most tanácsolnék valamit, akkor az az lenne, hogy sose kezdj el fogamzásgátlót szedni emiatt. Később tönkre fog tenni..

2012. aug. 9. 22:49
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Ha nem gond írok Neked privibe.:)
2012. aug. 10. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!