Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Mennyire durva az ilyen...

Fiúk! Mennyire durva az ilyen egy lányon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez már undorító?:S

Mielőtt bórgyógyász, kozmetikus dolgok jönnének, mindent kipróbáltam de semmi sem használ! Nagyon sokat sírok ez miatt:( 16 éves lány

2012. aug. 4. 21:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nagyon meg lennék elégedve magammal, ha nem lenne ez:S Elég jó alakom van, meg minden. De nem merek tükörbe nézni a fejem miatt.
2012. aug. 4. 22:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pszichoszomatikus is, ha a gyógyszerek nem segítenek.
2012. aug. 4. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:

addig is használj alapozót,ha nem száraz a bőröd.De ne ilyen gagyi rossmannosat

hanem egy jó 5000 resért vegyél ami jobb minőségű

2012. aug. 4. 22:08
 14/25 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg nem szép. És az amugy szép arcot eltudja csúnyítani. Menj másik bőrgyógyászhoz,kozmetikushoz. Nem tudom pontosan miket próbáltál ki, de elég sok minden van.Hátha valamelyik beválik. Vegyél nagyon jó alapozót azt használj addig amig nem múlik el. Nem tudom amugy te milyen stílusú vagy, de igy kapcsolatod lehet nehezen lesz. Úgy értem, hogy nem leszel felszabadult, nem fogod tudni önmagadat adni és az nem lesz jó hatással a kapcsolatodra. De biztos van megoldás erre csak még nem találtad meg.
2012. aug. 4. 22:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát nem szép na, de remélem sikerül megoldást találnod:)
2012. aug. 4. 22:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem szörnyű. Érdemes kozmetikussal időnként kitisztíttatni, úgy kisebb az esélye, hogy marad nyoma. (Nem szokták tanácsolni, hogy az ember maga nyomkodja ki, pedig nem akkora ördöngösség. PZs kell hozzá, tiszta kéz, Betadin, vagy Reseptyl Urea (ez utóbbi a jobb), és némi köröm, hogy leszedd a tetejét, mielőtt megnyomod. (Ugye azt kell elkerülni, hogy a gennyet benyomd a szövetekbe.) Szóval felnyitod óvatosan, és két oldalról, két kézzel, benyomva a bőrödbe az ujjaid hegyét (rajtuk a PZs), és bentről kifelé haladva ki tudod nyomni. PZs-vel azonnal törlöd, ami kijött, nehogy visszamenjen. Így a leírás nem világos, de szerintem ha végiggondolod, mi a cél, rá tudsz jönni a jó mozdulatra. Van ilyen mozdulat, mert nekem egyetlen egy sem (!) lett rosszabb, miután kinyomtam, sőt, mindegyik nyom nélkül begyógyult. Miután alaposan kinyomtad és kivéreztetted, és a PZs-vel felitattad a vért, a Reseptyl Ureát bele kell dörzsölni a lyukba. Fertőtlenít, és hámosít. Ha gondolod, írj privit.)
2012. aug. 4. 22:10
 17/25 anonim válasza:
100%

22:10-es

Ez egy kicsit durvább, mint néhány pattanás, amiket az ember magának kinyomkod. Ha nekikezd saját maga kinyomkodni, akkor esélyes, hogy csak árt magának és rosszabb lesz a helyzet, mint előtte volt. Szerintem érdemes komolyan venni a problémát - mint ahogy azt a Kérdező teszi - a probléma gyökerét megkeresni és célirányosan kezelni.

2012. aug. 4. 22:21
 18/25 anonim ***** válasza:
van egy nagyon jó zselés krém az ilyen pattanásokra Avonban vettem énis anno és egy nap után látszott, hogy kezdett eltűnni egy kis tubus 1000ft de megéri...menj be egy Avon boltba és kérj zselés krémet
2012. aug. 4. 22:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú,szerintem nem durva annyira,sokan vannak akiknek ilyen jellegű problémáik vannak. Tanácsot nem tudok adni, de belinkelek egy videót, hogy hogy tudnál javítani a helyzeten.

http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8

Nézegesd a felhasználó videóit,sok tippet ad:)

Ne sírj, hidd el, jobb lesz.Sok sikert

2012. aug. 4. 22:41
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Ez pedig nem egy egészséges bőr, tehát valami gyulladás vagy kaja miatt vagy allergia vagy nem tudom mi a nyavalya bajod van, amit kéne kezelni és helyre jönne a bőröd. Szedtél már fogamzásgátlót? Az be szokott válni, bár nem mindenkinek ugyanaz a fajta jó, tehát próbálkozni kell. Ne add fel.
2012. aug. 4. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!