Mitől lett kőkemény a cukorgyantám?
Figyelt kérdés
cukorból, vízből és citromléből csináltam most először cukorgyantát egy netre feltöltött videó alapján. a végén viszont amikor kihűlt a gyanta, akkor nemhogy gyúrni nem lehetett, de kő kemény lett a lábosba... mit rontottam el? hogy csináljam, h megfelelő puhaságú és összetételű legyen?2012. aug. 4. 17:31
1/3 anonim válasza:
Túlfőzted. Nekem is ez volt, de ha egyszer belejössz menni fog. Sok sikert! :)
(Ha nincs kedved kisérletezgetni, próbáld a boltit.)
2/3 A kérdező kommentje:
akkor kb. mennyi ideig kell főzni, milyen színűnek kell lennie?
2012. aug. 6. 11:46
3/3 anonim válasza:
Én most néztem egy videót,ezt.
Pont úgy csináltam,mint a csajszi és elsőre sikerült.Nem is égetett meg,mert azt csináltam,amit a csajszi mondott és már csak langyos volt,mikor a tenyerembe vettem.Max. fél óra pepecselés volt az egész és már gyantáztam is.Le is szedte szépen a szőrt,mindenhol.Úgyhogy nagyon jó. :) Olcsóbb,akármikor megcsinálhatod.Előre is,mert az üvegben eláll.Ha már gyurmázod és nagyon tapad,akkor picit bevizezed a tenyered és úgy gyurmázod,aztán már érzed,hogy mikor nem fényes annyira és gyantázhatsz is.És ha megint nagyon tapad,megint vizezed a kezed... és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!