Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a szolival kapcsolatban, és hány évesen mentetek először?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én olyan 16-17 évesen mehettem először, tapasztalatom az sok van de attól függ,hogy mire gondolsz.
2012. aug. 3. 23:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy milyen bőrhibákat hoz ki/tüntet el, hány alkalom után látható az eredmény?
2012. aug. 4. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

Hát velem egyetlen egyszer fordult elő, hogy egy fehér folt jelent meg a vállamon tőle, de ez idővel eltűnt, másnak a hasán jönnek ki ilyenek, bár fogalmam sincs,hogy miért. Körülbelül a 3. alkalom után már észrevehető a barnulás, de attól is függ,hogy hány percre mész egy alkalomkor. Én 14 percre mentem, de ha nem voltál még szoliban akkor ne ennyivel kezd :)

2012. aug. 4. 21:14
 4/4 Bijjjus7 ***** válasza:
szia. Én is kb. 16 évesen kezdtem el szolizni, mert nagyon pattanásos volt a bőröm és nagyon jól lehámlasztotta a szoli! :) De mindenképp minimális idővel kezd, pláne ha csokicsövesbe jársz (mint ahogy én is, mert ezek a legjobbak) mert nagyon erősek! Vannak gyorsbarnító gépek, amik hamarabb meglátszanak illetve van mélybarnítós : eu-csöves gép, ami hosszantartóbb színt adnak! Ajánlott mindenképp szolizáshoz való krémet használni, mert nagyon jól hidratálják a bőrt illetve segítik a legoptimálisabb barna szín elérését, viszont, hogy a legmegfelelőbbet vedd meg, kérd ki a szoliban lévő leányzókat, ők tudni fogják, hogy melyik a jó neked!
2012. aug. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!