Nektek tetszik ez a fajta haj?
Figyelt kérdés
Eddig szinte egyforma hajam volt végig, most változtattam egy kicsit. Van egy-két stílus, ami nekem legalábbis tetszik, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is, hogy milyen? Milyen nagy kellene, hogy legyen a teteje?
2012. aug. 3. 19:14
1/10 anonim válasza:
nem is tudom, nekem annyira nem jön be, de legalább látszik, hogy törődnek vele, nem egy zsíros kusza "művészhaj"
2/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk itt van még a nyár, ha nem tetszik akkor visszanő még. Szerintem hasonlóan állna, mert ugyanilyen nagyjából az fejem formája. Bár még a tetejét növeszteni kéne egy picit. Mit gondolsz mekkora lehet? :)
2012. aug. 3. 19:50
4/10 anonim válasza:
Én ki nem állhatom :( Olyan ronda, abszolút nem férfias :(
5/10 anonim válasza:
Nem tetszik, ráadásul ilyen fejformához inkább valami hosszabb haj állna jól.
7/10 A kérdező kommentje:
Közben más szögből megnéztem ezt a fazonú fizimiskát és nekem is megváltozott a véleményem. Nagyon rosszul hat ez a nagy különbség. Rövidebbre hagyom a tetejét, mondjuk 5cm-re és oldalt meg 3cm-re. Valami ilyesmi lesz, lényeg, hogy ne üssön el nagyon a tető meg az oldalrész.
Még tetszik ez a fazon is, erről mi a véleményetek?
2012. aug. 4. 21:30
8/10 anonim válasza:
az elsö nem tetszik .. mindenkinek olyan van mar..
a masodik nagyon tetsziiik *+* andrew garfield *-* o az igaz ? :)
9/10 anonim válasza:
Nem nagyon randa. Gagyi.Úgy néz ki mint akin átment a fűnyíró,és egyszer a közepén kihagyták. XD
10/10 A kérdező kommentje:
Igen ő látható a fenti linken. Nekem is ez a stílus jön be, így el kell kezdeni növeszteni már csak. :D
2012. aug. 10. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!