Fiúsan tüsi hajú lányok! Milyen életérzés, élmény ilyen hajjal rendelkezni?
Figyelt kérdés
Mennyivel jobb, mint hosszú hajjal? Élvezed?2012. aug. 3. 00:13
2/4 anonim válasza:
Ó pedig pont ettem volna... Kösz szépen...
3/4 anonim válasza:
teljes megkönnyebbülés volt amikor levágattam. először fura, de nem bántam meg. annyira jó...könnyű hajat mosni, nem kell a fésüléssel szenvedni :) mondjuk annyira nem tüsi mert felül olyan 6-7 cm oldalt és hátul 1-2 cm kicsit punkos fazonú. előtte fenékig érő göndör hajam volt.
4/4 anonim válasza:
Én konkrétan imádom :D Már előtte is rövid volt a hajam (volt hosszú, lapockáig érő is évekkel ezelőtt, szóval emlékszem még arra is :D), de már halálosan untam a sima rövid hajat (hajilag analfabéta vagyok, semmit nem tudok kezdeni a hajammal), szóval fogtuk a hajvágót és a kukába az egésszel. Páromnak nagyon tetszett/tetszik, csodálta, hogy be mertem vállalni. Először féltem vele utcára menni, de semmi nem volt, páran jól megbámultak, aztán annyi. Most egy jó darabig nem nagyon növesztem meg, annyira tetszik ez a tüsi hossz. A hajmosás 5 perc, ha meg is kell szárítanom hajszárítóval valamiért az is 2 perc, fésűvel sem kell szenvedni, a nyakam, az arcom és az egész fejformám sokkal jobban kiemeli és persze, mindenhol észrevesznek. Abban a dög melegben meg ami nyáron volt kész felüdülés volt, hogy alig volt a fejemen szőr. Azzal meg nem értek egyet, hogy csak hosszú hajjal nő a nő, a neten is előtte, sokszor nézegettem tüsi hajú csajokat és annyira tetszett ez a frizura, de féltem, hogy nekem nem állna jól. Nos, mégiscsak jól áll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!