Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csokiszoliban heti 1x 20perc?

Csokiszoliban heti 1x 20perc?

Figyelt kérdés
Eddig sima szoliba jártam heti 2x 20percre, de nem voltam elégedett az eredménnyel. Most csokiszoliba járok,heti 1x 20perc elég ahhoz, hogy szeptemberre szép barna legyek?

2012. aug. 2. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nézd meg, hogy az első alkalomnál mennyire barnultál le. ha jobban, mint a sima szolinál, akkor elég 1x. amúgy itt a jó idő, napozhatnál is, az legalább ingyen van és tartósabb :) én csak télen szoktam szoliba járni, de te tudod.
2012. aug. 2. 23:08
 2/5 katicabogárka25 válasza:

Szia!

Ha valóban csokiszoliba jársz ami nem EU csöves,akkor felejtsd el a 1x20 percet, mert szanaszét fogsz égni,bár azt elképzelhetetlennek tartom,hogy erős csokicsöves szoliba bárki is beengedne 20percre. Nem szabad tényleg! Szerintem menj heti kétszer 6 percre a sima csokicsövesbe,annyi bőven elég. vagy ha ez Neked nem szimpi :) akkor menj heti 2x 9 perc vagy 12 perc Eu csövesbe...

2012. aug. 3. 08:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Már voltam csokicsövesben 20 perce, beengedtek és nem is égtem le. Az a gond, hogy vidéki vagyok és közelben nincs csokicsöves szol, így hetente 1x tudok eljutni, és ezért gondoltam, hogy 20 perc kellene. Persze ezenkívül közben sima szoliba is elmegyek 1-2x. Már kb. fél éve járok simába és alig lettem barnább, pedig volt, hogy heti 4x is voltam, ezért gondoltam, hogy meggyorsítom a folyamatot a csokiszolival. Mit gondoltok?
2012. aug. 3. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Ha az eredeti chocolate brown csöves gépbe fekszel akkor még ha eu-szabványos is akkor is kizárt hogy nem égsz meg.Ha nem égtél meg akkor sajnos át vertek.És valami kamu csőre mondják hogy csoki cső!!Tilos ilyen hosszú időre be feküdni,és nem is kell mert már 6,vagy 9 perc rendszeres heti 1-szer olyan szép színed lesz hogy nem kell 1 hónapig járni és már látszik is a szép csoki szín.Ha nehezen barnulsz akkor használj szoli krémet,az elősegíti a barnulást,és még hidratál is.Ha nem eredeti csoki csöves gépbe mész akkor csak ÁRTASZ a bőrödnek erre nagyon figyelj oda!
2012. aug. 12. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Eredeti csoki cső, mivel láttam, hogy rá volt írva Chocolate Brown. Álló és tényleg nem égtem le 20 alatt. De azért legközelebb már kevesebbre megyek. Köszi a válaszokat.
2012. aug. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!