Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki ha egy fiú festi a haját?

Ciki ha egy fiú festi a haját?

Figyelt kérdés
Sőtét barna hajam van és szőkére festeném. Azt szeretném tudni hogy nem ciki az ha egy fiú festi a haját illetve az ciki-e ha nem festem be a szemöldököm vele azonos színűre?

2012. aug. 1. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
A mai világban???Talán már nem...,én már semmin sem lepődöm meg legalábbis..
2012. aug. 1. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne otthon fesd a hajadat(még csajoknál is borzalmas színek jönnek ki)hanem festesd fodrásszal.Amúgy nemgáz.Amúgy a s.barnát nem lehet csak egyszerűen befesteni,ki kell szivatni fodrásszal.
2012. aug. 1. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát a szemöldöködet semmiképp ne szőkíttesd ki!

Szeintem amúgy ciki, de ha neked tetszik, miért ne? Nem próbálod ki előtte a melírt?

2012. aug. 1. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik és jól is állna, akkor fesd be nyugodtan. Otthon semmiképp ne csináld, bízd fodrászra.
2012. aug. 1. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de szerintem a szemöldöködet is világosítsd ki hozzá.
2012. aug. 2. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:

szemöldöködet sztem ne...sötétbarnát nehéz szőkére..tönkre fogja tenni a hajad. Melíroztasd szerintem be elsőnek..

Ha jól áll, akkor nem ciki....

ismerek pár festett szőke hajú gyereket nekik nem áll jól :SSS tiszta gáz, szval csak akk festesd be ha tényleg jól áll. Egyébként iszonyú ronda lesz, amikor 1-2 hét után már látszik, hogy nő le..a helyedben nem vállalnám be.

Inkább a melír. Higgy nekem.. Ronda ha lenő..

Pasim (amikor még nem jártunk) befestette szőkére..Kék szeme van, de még így is nagyon nagyon béna volt...fodrász csinálta, de még így is közelebb volt a csibe sárgához mint a szőkéhez..2 hét múlva pedig még szarabb lett neki amikor elkezdett lenőni..szegényem nagyon csúnya volt akkor. Pedig helyes srác:)

Fogadd meg a tanácsom, és maradj a melírnál:)

17/L

2012. aug. 2. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!