Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki festi hennával a...

Valaki festi hennával a haját? Légyszi gyors válaszokat!

Figyelt kérdés
nem arra a drága 2-3ezer forintos henna hajfestékre gondolok hanem a kis dobozos henna hejfesték PORra amit vízzel kell összekeverni. kb 1300 ft-ba kerül. valaki festi olyannal a haját?? és ha igen, melyik színnel??
2012. jún. 13. 14:40
 1/1 anonim ***** válasza:

szia!

Az enyém 1350-be kerül. henna classic a neve azt hiszem. Csak vízzel kell keverni. Nekem nagyon bejött. Jobb tőle a haj tartása, szép a fénye.

befogta a hajam elég rendesen, szóval ezzel nincs hiba. Bőrről könnyen lejön. 100g 1350 huf és ahogy nézem 3 alkalomra elég lesz. Az ígért jótékony hatásokról még nem beszélhetek, de majd pár hónap múlva talán. Amúgy könnyebb kimosni, mint a sima festéket, mmint könnyebben kiereszti a teljes színt. Remélem igaz a babona h ápolja a hajat és nem törik tőle, nem hullik tőle, gyorsan nő tőle stb. Monjuk amilyen büdös, elhiszem h gyógynövény...

Hátrányok: iszonytatóan gyomorforgatóan büdös -nekem, ilyen pállott fű szaga van...de tényleg. Mmint gandzsa szaga, ha nem lett vna egyértelmű. Ezen kívül két óra a minimum amennyit aszalni kell a fejen egy műanyag sapka alatt- 290-esben találtam 100ft-ért. Én 2 órát hagytam rajta és tök fekete lett úh nem is kell szerintem többet talán. Legalábbis a feketét, lehet h ugye a vörösnél jobban látszik h épp 2 v 3 órát állt-e a hajon. Bár állítólag a hőmérséklet is számít, az meg most van :D Viszont ráköt a hajra, mint a sár és nehéz rávenni h abbahagyja a ragaszkodást- ergo sok sampon kell.

2012. júl. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!