Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barna hajat befogja a...

A barna hajat befogja a szőkítőpor vagy a kimosható hajfesték?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a szőkítőpor vagy a kimosható hajfesték (szőke) befogja-e a barna hajat? Ezt úgy értem, hogy ugye olyan színt kapok majd, amilyet szeretnék (vagyis amilyen színűt veszek. ) Azt szeretném, ha nemcsak halványan fogná be, hanem rendesen olyan színe legyen, amilyet veszek. :D

2012. aug. 1. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szőkítőporral kísérleteztem (nekem is barna hajam van) és borzasztó lett a végeredmény. Helyenként arancssárga lett, helyenként meg szinta fehér!!! A szőkítőport nagyon nem ajánlom, mert még véletlenül se lesz olyan a végeredmény, mint amilyet az ember szeretne.
2012. aug. 1. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy rosszul csináltad, mikor először szőkítettem nekem is sárga lett mindenhol, mostmár tudom hogy kell rendesen megcsinálni és szőke lesz mindenhol.
2012. aug. 1. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tudom, melyik kimosható szőke festékre gondolsz, inkább színező lehet az, mert a festék nem kopik le, hanem lenő.

Szőkében a színező CSAK eleve szőke hajra használható, tehát vagy alapból vagy világos, vagy ki van szőkítve a hajad.

Ha szép szőke akarsz lenni, festéket vegyél, de csak akkor, ha most nincs sötétebbre festve a hajad, mert ebben az esetben előszőkítés szükséges.

2012. aug. 1. 10:18
 4/11 A kérdező kommentje:

nincs festve a hajam, eredetileg barna vagyok :) demár évek óta szőke szeretnék lenni.

amúgy hallottam erről citromlével vagy kamillateával történő szőkítésről is, de a citromlé elvileg a sav miatt roncsolja a hajat, a kamillatea meg sárgává teszi. leszivatni meg megint nem akarom a hajam, mert ha lenő a szőke az eredeti hajszínemet szeretném inkább látni :D ezért akartam volna valami kimoshatót, mert nemis vagyok biztos benne hogy jól állna :S és a festék hogy hatna rá? ahhoz is kell leszivatni a hajamból, nem?

de amúgy köszi a válaszokat :)

2012. aug. 1. 10:24
 5/11 A kérdező kommentje:

egybként a hajfesték kikopik vagy lenő? :D

ha kikopik, mennyi idő kell neki?

2012. aug. 1. 10:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyébként a melírozásra is gondoltam. de van ami egyáltalán nemtetszik. van 2 ismerősöm akik a barna hajba tettek szőke melírt és ilyen f*s színű lett a hajuk, vagy nemis tudom. érdekes. mondta egyik ismerősöm hogy semmiféleképpen ne ilyen alufóliásan melíroztassam mert úgy meg nincs természetes hatása. de ha a melír is lenő, a természetes hajszínem fog lenőni? vagy le kell szivatni megint? mert egy olyan ismerősöm is van, akinek nagyon szépen le van szivatva a haja, és teljesen olyan, mintha a szőke lenne az eredeti hajszíne. nagyon szép :) meg volt egy ismerősöm aki azt mondta, hogy szín színbe szebb lenne. szóval nekem világosbarna hajam van, még világosabb barnát beletennék. hát nem is tudom. áá, maradjunk a szőkénél :D a melírt is valami kimoshatóval akartam volna kipróbálni amúgy.

és a spray-ről mit gondoltok? tudom hogy az egyáltalán nem tartós, és azt sem tudom van e szőkében. de azért mégis. :D

2012. aug. 1. 10:40
 7/11 A kérdező kommentje:
a satír milyen? :D az káros a hajra?
2012. aug. 1. 10:42
 8/11 anonim válasza:

A szőkítő por után..szóval a haj leszívatása után hajfestéket kell használni vagy bemosható hajfestéket csak úgy lesz elérhető a várt szín...

fodrász :)

2012. aug. 1. 11:04
 9/11 A kérdező kommentje:
köszii:)
2012. aug. 1. 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:
szőkével ne kísérletezz otthon..menny el fodrászhoz...ha nem nagyon sötét a hajad, akkor nem lesz f*os színű benne a melír.. ha gyakran mész melíroztatni, akkor kb 1 év és majdnem teljesen szőke leszel..
2012. aug. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!