Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen kimosható hajfestékek...

Milyen kimosható hajfestékek vannak?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok ami mondjuk tényleg kijön 15-20 mosás után legkésőbb. Volt már festve a hajam sokszor és volt, hogy színezővel "festettem", de azok a színezők nem jöttek ki tényleg a mosással max egy picit lekoptak és ugyan úgy volt lenövés.

Most természetes hajszínem van ami tetszik, de szeretném néha kicsit feldobni (barna és természetesen nem világosítani akarom) viszont nem akarok lenövéseket.

Van olyan hajszínező ami tényleg kimosható?

Köszönöm!

2011. nov. 16. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Van, igen. Kellékesben lehet kapni, olyan mint egy színes hajhab. Kicsit nekem drága és minden árnyalat van.
2011. nov. 16. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Csak ilyen van? A normális, drogériákban kapható hajbemosók azok mind bent maradnak a hajban? :(

2011. nov. 16. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a hajszínezőkre gondolsz, amik azt ígyérik, hogy 18-20 mosásig tart, na az tuti benn marad. Vagyis nekem benne maradt a hajamba, picit ugyan kopott a színe, de látszott a lenövés.
2011. nov. 16. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ilyenre gondoltam. Régebben festettem én is 1-2 fajtával ami hajszínező volt, de bent maradt. Reménykedtem, hogy van olyan is ami tényleg kijön.
2011. nov. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!