Mivel lehet megnöveszteni ennyi idő alatt a hajam? (lent)
Figyelt kérdés
Tesóm este levágta elöl a frufrum,nagyon hülyén néz ki,iskolakezdésik(augusztus 28 évnyitó) meg szeretném növeszteni legalább szemöldökig érőre,hogy csináljam?Van itthon bánfi hajszesz,ha azzal mosom,megnőhet addigra?
Vagy van valami gyümölcs/zöldség amitől gyorsabban nő?Esetleg valami krém vagy ilyesmi?
Nagyon kéne,normális válaszokat,kérlek!
2012. aug. 1. 09:14
2/7 anonim válasza:
Bánfi hajszesz nagyon jó, de azzal nem mosni kell a hajat :D Hanem hajmosás után belemasszírozni a fejbőrbe. Nekem attól 2,5-3 cm-t nőtt :)
3/7 A kérdező kommentje:
tudom,én is úgy csináltam tegnap
2012. aug. 1. 09:37
4/7 anonim válasza:
Kiegészítésképpen annyit, hogy a Bánfi hajszeszt hajmosás előtt kell a fejbőrbe masszírozni, 20-40 percet állni hagyni rajta, és utána alaposan megmosni a hajat. A Bánfiból van balzsam is, na azt kell hajmosás után a hajra kenni. És van belőle sampon is, de szerintem a szesz elég lesz, nekem is látványosan nő tőle a hajam. Viszont annyi a hátulütője, hogy kell bizonyos idő, amíg beindul a hajnövekedés, szóval lehet, hogy pont akkor gyorsítja majd a hajnövést, amikor már neked késő lesz. Próbáld ki felváltva a ricinusolajjal, bár nem írtad, hogy mennyire rövidre vágta, de ha csak egy-két centit kellene nőnie augusztus végéig, az még nem gáz, simán meglesz, viszont ha nagyon belenyírt, akkor inkább tűzd hátra.
5/7 A kérdező kommentje:
és ricinusolajon kívül van még valami,amitől gyorsabban nőhet a hajam?(amúgy teljesen rövidre levágta:S)
2012. aug. 1. 09:42
6/7 A kérdező kommentje:
csak mert utánaolvastam és sokaknak hullik tőle a haja
2012. aug. 1. 09:44
7/7 anonim válasza:
A ricinusolajon és a bánfi termékeken kívül én nagyon mást nem tudok, ami hajnövesztő. Sajnos az olajtól nekem is elkezdett hullani a hajam, és nem is vettem észre rajta különösebb növekedési ugrást, így azt abbahagytam, azóta csak a hajszeszt használom, és így most meg vagyok elégedve vele.
Nálad viszont akkor a hátratűzés marad, azért használd a hajszeszt, hátha :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!