Mit csináljak hogy a hajam erősebb és szebb legyen? Nagyon hullik és már szedtem biovannét, revalidot . :S
Figyelt kérdés
Nem áll el a hajhullásom, már nem tudom mit csináljak. Vágtam is egy picit a hajamból hogy erősödjön, de még mindig hullik :(
NEm színezem a hajam, nem szárítom hajszárítóval, nem vasalom a hajam, mindig ki van engedve
2009. júl. 17. 20:08
1/6 anonim válasza:
Milyen gyakran szoktál mosni hajat?
és 1 nap hányszor fésülöd?
:D
2/6 A kérdező kommentje:
Hetente 2x mosom, reggel és este fésülöm ki.
2009. júl. 17. 20:15
3/6 anonim válasza:
menj el orvoshoz :S
hisz jól bánsz a hajaddal
ráktól is hullik a haj.persze nem ilyesztgetlek ^^ menj orvoshoz
4/6 A kérdező kommentje:
Most érettségiztem. Azt olvastam hogy a hajhullás a stressz után ált. 2-3 hónap múlva jelentkezik. Meg lelkileg sem voltam elég jól.
2009. júl. 17. 20:28
5/6 anonim válasza:
Probald meg a vadcsombord teat. Hajmosas utan mosd le a teaval. A teat foves utan, fedve kell tartani 10-15 percet.
6/6 anonim válasza:
Én is most érettségiztem és naon hullik a hajam:S akkor tényleg lehet rajtam is most jött ki a sok idegesség miatt? Már ott tartok h orvos, de nem tudom rávenni magam:(
Bocs h irtam, de nem akartam uj kérdést irni.
Remélem rendbejövünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!