Hullik a hajam, szeretnék revalidot vagy biovannét szedni! A fogamzásgátlóm bezavarhatja valamelyik? Melyik a jobb!
Ezek csak vitaminok, nem szabadna elvileg semmi bajnak lenni a fogamzasgatlod mellett.
Viszont ha nagyon hullik a hajad, keress fel egy borgyogyaszt, vagy vegyel a gyogyszertarban erre valo tonikot vagy kenes sampont.
Szia!
Én inkább a DM-ben kapható Das Gesunde Plus Hair Plus kapszulát ajánlom Neked. Kb: 650 ft, és 30 v 60 darabos (már nem emlékszem :S) és baromi jó!!! Sokkal jobb mint a fentebb említettek. Próbáltam mindet, de ez nagyon bejött és olcsó is. Annyira hullott a hajam, hogy szó szerint kopaszodtam (csomókban hullott) és ezt nagyon rendbe tette. Azóta visszakaptam a sörényemet. :)
Szia! Bocsi csak most jutottam ide. :)
Nem okozott gondot a fogamzásgátlóval, semmi gond nem volt. Kb. 1 hónap után megállt a hajhullás és megjelentek a bébi-hajak. És nem, ettől nem hízhatsz. :) Napi 1 tabi és rendbe jön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!