A revalidot akkor is szedhetem, ha nem hullik vészesen a hajam, de szeretném hogy erősebb legyen? Vélemény?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:16
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy szedheted. Én még nem próbáltam, de jót hallottam róla.
2/9 A kérdező kommentje:
ok, azt hittem, hogy csak hajhullásra lehet
2009. aug. 12. 20:28
3/9 anonim válasza:
nem csak hajhullásra.
barátnőim azért szedik hogy nőjön a körmük meg legyen hajuk annak ellenére hogy vasalják napi 3x...
szóval nyugi:D
4/9 A kérdező kommentje:
és ha nem hajhullásra, akkor is napi 3x vegyem be ?
2009. aug. 12. 20:37
5/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Ártani nem fogsz vele.
6/9 anonim válasza:
Én szedtem a revalidot úgy, hogy nem hullott a hajam, csak azt szerettem volna, ha szebb lenne. A fodrász azt mondta, elég naponta egyet vagy kettőt bevenni.
A hajam nem lett tőle erősebb, ellenben az összes többi szőröm és a körmöm igen.
7/9 A kérdező kommentje:
akkor ez igaz, hogy a "más szőrzet" is erősödik ? :S ha abbahagyom akkor el sem múlik?
2009. aug. 12. 20:46
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Nekem elmúlt a szőrzeterősödés, mikor abbahagytam a revalidot.
Kipróbálhatod, de csodát ne várj tőle sztem.
9/9 anonim válasza:
Egyik barátnőm anno asszem beteg volt, és emiatt kopaszodott... láthatóan... És az orvos a Revalidot ajánlotta Neki, el is kezdte szedni a kapszulát, és teljesen rendbe rakta a haját, mára már tényleg nagyon szép, és több Neki, sőt, még azt is kibírta, hogy az alját befestette [ amúgy hidrogénszőke a haja természetesen ], és több Neki, mint mondjuk 2 éve. ( : Szóval nekem van egy élő példám, hogy a Revalid jó. : DD Nekem meg pont ma lett levágva a hajamból olyan 5 cm, most 72 centi hosszú nagyjából, de nem túl sok, és hullik, úgyhogy lehet, én is elkezdem szedni, mert büszkeségem azért. ( :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!