Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti benne lennétek egy...

Lányok! Ti benne lennétek egy olyan fogadásban lány ismerőssel, ahol a hajatok a tét? 21L

Figyelt kérdés

Barátnőm felvetette, hogy egy bizonyos fogadásunk tétje a hajunk legyen, nevezetesen aki veszít annak teljesen le kell nyírnia! Nekem hátközépig, neki vállig ér éppen, de szerintem úgyis egyszer élünk, vágjunk bele! :) Ha "igent" mondok ma estig, akkor akar holnap is eldőlhet a hajunk sorsa, a vesztes pedig lenyírja!

Ti mit gondoltok?

2012. júl. 29. 17:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Mi volt a fogadás tétje? Lehet hogy csalt a barátnőd ;) Ki tudja... És még meggondolhatod magad, nem szégyen.
2012. júl. 31. 13:29
 22/40 anonim ***** válasza:
Írd már le légyszíves mi történt, annak idején én is fogadtam a hajamba, én is elvesztettem. Hozták a hajnyírót és szándékosan azt mondták, hogy elfelejtették hozzá a méretet szabályzó fejet és nullással levágták a hajam. De túléltem.
2012. júl. 31. 18:30
 23/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma megtörtént a dolog... Lenyírta a hajam teljesen a géppel, de én büszkén vallaltam a dolgot, s szó nélkül eltűrtem.

Viszont igazatok volt

2012. júl. 31. 18:38
 24/40 anonim ***** válasza:
De teljesen vagy azért pár milit meghagytatok?
2012. júl. 31. 18:39
 25/40 A kérdező kommentje:

Abban volt igazatok, hogy ez egy biztos fogadás volt részéről, 100% biztosan tudta, hogy nyerni fog, s azért tette, mert igen féltékeny volt hajamra (ezt a szemembe mondta a nyírás után)

"Jó téged látni így megcsúnyulva, te visszataszító r.banc!" Nos, szerintem ez mindent elárul

Hogy milyen érzés kopasznak lenni? Rossz... És megbantam... De megérdemlem, mert én voltam a hülye... Nagy lecke volt ez nekem, legyen ez az én büntetésem, az, hogy most tükörbe sem tudok nézni...! :,(

2012. júl. 31. 18:45
 26/40 A kérdező kommentje:

18:39

Valahogy így nézek most ki [link]

2012. júl. 31. 18:48
 27/40 anonim ***** válasza:
Facebookon fent vagy? Sminkelj, hordj színes karkötőket és köves fülbevalót, nem gáz az.
2012. júl. 31. 18:55
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

hú bakker.. sajnálom, hogy ilyen barátaid vannak..

DE!

ne csüggedj, mert amikor már lesz pár centis a hajad, nagyon vagány frizurákat lehet majd belőle csinálni!!

de azért ezt még mindig nem értem.. tökömért nem intettél be neki?? vagy ennyire nem ismerted a barátnődet, ennyire bíztál benne?..

..szüleid láttak már?

2012. júl. 31. 19:08
 29/40 A kérdező kommentje:

18:55

Ez egy anonim oldal, s kérlek ne haragudj, de itt senkivel sem szoktam megosztani személyazonosságom, most sem szeretnék így tenni (Amúgy persze, hogy van Facebook címem)

2012. júl. 31. 19:09
 30/40 A kérdező kommentje:

19:08

Nem, még nem látta egyik családtagom sem

Egészen biztosan lesznek vagány frizuráim, amikor már pár centis lesz, ez az, ami most vigasztal engem! :,)

És emberek, ez csak haj, vissza fog nőni. Én enélkül is nő maradtam, nem "lettem" férfi, s idővel biztosan meg fogom szokni. Ki tudja, lehet, olyan klassz hajam lesz hogy irigyelni fognak az emberek. :,)

Ha pedig ö most attól boldog, hogy kopasz lettem, akkor legyen elégedett magaval, ezzel a sekélyes örömével

2012. júl. 31. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!