Lányok! Ti benne lennétek egy olyan fogadásban lány ismerőssel, ahol a hajatok a tét? 21L
Barátnőm felvetette, hogy egy bizonyos fogadásunk tétje a hajunk legyen, nevezetesen aki veszít annak teljesen le kell nyírnia! Nekem hátközépig, neki vállig ér éppen, de szerintem úgyis egyszer élünk, vágjunk bele! :) Ha "igent" mondok ma estig, akkor akar holnap is eldőlhet a hajunk sorsa, a vesztes pedig lenyírja!
Ti mit gondoltok?
Sziasztok!
Ma megtörtént a dolog... Lenyírta a hajam teljesen a géppel, de én büszkén vallaltam a dolgot, s szó nélkül eltűrtem.
Viszont igazatok volt
Abban volt igazatok, hogy ez egy biztos fogadás volt részéről, 100% biztosan tudta, hogy nyerni fog, s azért tette, mert igen féltékeny volt hajamra (ezt a szemembe mondta a nyírás után)
"Jó téged látni így megcsúnyulva, te visszataszító r.banc!" Nos, szerintem ez mindent elárul
Hogy milyen érzés kopasznak lenni? Rossz... És megbantam... De megérdemlem, mert én voltam a hülye... Nagy lecke volt ez nekem, legyen ez az én büntetésem, az, hogy most tükörbe sem tudok nézni...! :,(
hú bakker.. sajnálom, hogy ilyen barátaid vannak..
DE!
ne csüggedj, mert amikor már lesz pár centis a hajad, nagyon vagány frizurákat lehet majd belőle csinálni!!
de azért ezt még mindig nem értem.. tökömért nem intettél be neki?? vagy ennyire nem ismerted a barátnődet, ennyire bíztál benne?..
..szüleid láttak már?
18:55
Ez egy anonim oldal, s kérlek ne haragudj, de itt senkivel sem szoktam megosztani személyazonosságom, most sem szeretnék így tenni (Amúgy persze, hogy van Facebook címem)
19:08
Nem, még nem látta egyik családtagom sem
Egészen biztosan lesznek vagány frizuráim, amikor már pár centis lesz, ez az, ami most vigasztal engem! :,)
És emberek, ez csak haj, vissza fog nőni. Én enélkül is nő maradtam, nem "lettem" férfi, s idővel biztosan meg fogom szokni. Ki tudja, lehet, olyan klassz hajam lesz hogy irigyelni fognak az emberek. :,)
Ha pedig ö most attól boldog, hogy kopasz lettem, akkor legyen elégedett magaval, ezzel a sekélyes örömével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!