Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti benne lennétek egy...

Lányok! Ti benne lennétek egy olyan fogadásban lány ismerőssel, ahol a hajatok a tét? 21L

Figyelt kérdés

Barátnőm felvetette, hogy egy bizonyos fogadásunk tétje a hajunk legyen, nevezetesen aki veszít annak teljesen le kell nyírnia! Nekem hátközépig, neki vállig ér éppen, de szerintem úgyis egyszer élünk, vágjunk bele! :) Ha "igent" mondok ma estig, akkor akar holnap is eldőlhet a hajunk sorsa, a vesztes pedig lenyírja!

Ti mit gondoltok?

2012. júl. 29. 17:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
esélytelen
2012. júl. 29. 22:13
 12/40 anonim ***** válasza:
huhh :/ soha az életbe..hátközépig ér..majd írj hogy mivolt :/
2012. júl. 29. 22:47
 13/40 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi lett a fogadás vége. :D amúgy valamikor láttam egy videót youtubon, amikor egy csajnak egy fogadás miatt lenyírták a hjosszú haját... :S szegény végig sírt közben
2012. júl. 30. 01:16
 14/40 anonim ***** válasza:

Soha, a büdös életben!

Még vállig elmegy,az jó buli,de kopaszra ....

2012. júl. 30. 04:17
 15/40 anonim ***** válasza:
Miben fogadtatok?
2012. júl. 30. 07:28
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Olyan leszel, mint G.I. Jane :D viccet félretéve: én nem tenném meg. Imádom a hajam és sokáig tartott, hogy ilyen szépen megnőljön. Meg most kopaszon rohangáljak??? No way... de azért kíváncsi vagyok, hogy ki nyerte a fogadást. Egyébként miben fogadtatok?
2012. júl. 30. 09:23
 17/40 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele, amúgy is gyerekes ez a fogadósdi.
2012. júl. 30. 09:34
 18/40 anonim ***** válasza:
már nem azért, de akármelyikőtök veszítene, egyiknek se lenne annyivér a pucájában hogy lecsapja tarkopaszra. erről ennyit.
2012. júl. 30. 13:25
 19/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ahogy kértétek, leírom hogy mi történt ma. Elvesztettem a fogadást, méghozzá eléggé csúfosan... Felvállalom, hogy veszítettem és a következményét is ennek, tartom a szavam.

Holnap találkozom barátnőmmel, s egy közös ismerősünk által kölcsönkért géppel fogja letolni a hajam. Hogy megbántam e? Nem, mert megérdemlem. Én voltam az ostoba, hogy egy ilyen dologba belementem, az pedig ki van zárva, hogy könyörögjek neki, mert bizony ez volt a tétje a dolognak. Úgyhogy kiélvezem még a ma estét, mert utoljára lesz szép hosszú, hátközépig érő hajam... :,(

Holnap megírom nektek, hogyan alakultak a dolgok...

2012. júl. 30. 19:32
 20/40 anonim ***** válasza:

ne legyél már hülye, küldd el a barátnőd a fenébe. biztosra szemétség fogadni, úgyhogy a fogadást nem szemétség visszamondani. egyébként elképzelhető, hogy a barátnőd irigy a hajadra és pont ezért fogadott veled abban.

most legyél bátor és ints be neki.

2012. júl. 30. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!