Lányok! Ti benne lennétek egy olyan fogadásban lány ismerőssel, ahol a hajatok a tét? 21L
Barátnőm felvetette, hogy egy bizonyos fogadásunk tétje a hajunk legyen, nevezetesen aki veszít annak teljesen le kell nyírnia! Nekem hátközépig, neki vállig ér éppen, de szerintem úgyis egyszer élünk, vágjunk bele! :) Ha "igent" mondok ma estig, akkor akar holnap is eldőlhet a hajunk sorsa, a vesztes pedig lenyírja!
Ti mit gondoltok?
Soha, a büdös életben!
Még vállig elmegy,az jó buli,de kopaszra ....
Sziasztok!
Ahogy kértétek, leírom hogy mi történt ma. Elvesztettem a fogadást, méghozzá eléggé csúfosan... Felvállalom, hogy veszítettem és a következményét is ennek, tartom a szavam.
Holnap találkozom barátnőmmel, s egy közös ismerősünk által kölcsönkért géppel fogja letolni a hajam. Hogy megbántam e? Nem, mert megérdemlem. Én voltam az ostoba, hogy egy ilyen dologba belementem, az pedig ki van zárva, hogy könyörögjek neki, mert bizony ez volt a tétje a dolognak. Úgyhogy kiélvezem még a ma estét, mert utoljára lesz szép hosszú, hátközépig érő hajam... :,(
Holnap megírom nektek, hogyan alakultak a dolgok...
ne legyél már hülye, küldd el a barátnőd a fenébe. biztosra szemétség fogadni, úgyhogy a fogadást nem szemétség visszamondani. egyébként elképzelhető, hogy a barátnőd irigy a hajadra és pont ezért fogadott veled abban.
most legyél bátor és ints be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!