Az eldobható borotvát csak egyszer lehet használni vagy többször is? 13/L
Figyelt kérdés
Vannak ezek a női eldobható borotvák, de ezeket egyszeri használat után kukába kell dobni vagy tovább is jó?2012. júl. 20. 21:56
2/7 anonim válasza:
Többször is lehet használni :)
Csak azért hívják eldobhatónak, mert van a másik féle borotva ( amit nem tudom, hogy hogy hívnak, de az a nem eldobható) annak csak a pengéjét kell kicserélni, ha már elkopott.
Viszont, ha ez elkopik, akkor mehet a kukába az egész :)
3/7 A kérdező kommentje:
aha,,de az olyat is lehet többször amin pl van egy ilyen aloe verás csík?
2012. júl. 20. 22:04
4/7 anonim válasza:
Persze lehet. De úgyis érezni (látni) fogod hogy mikor kopik el az éle, és mikor nem viszi már a szőrt. Na akkor lehet kidobni. De nyugodtan használhatod többször.
5/7 anonim válasza:
én 2x használom,utána azért már nem.
6/7 anonim válasza:
Addig lehet használni amíg viszi a szőrt és nem húzza, az én eldobható borotváim kitartanak 1-2 hétig legalább. Addigra az aloe csík is lepotyog róla.
7/7 anonim válasza:
nyugodtan lehet többször nem csak 1-2-szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!