Szerintetek häny éves kortol lehetne elkezdeni a hajfestést?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 10:43
1/7 anonim válasza:
Amikor őszül az ember...
de legalábbis minél később. Az osztálytársaim közül volt 2 akik festették a hajuk elég durván és mára csak valami madárfészek van a fejük tetején. :/
Nagyon csúnya és élettelen a hajuk. Az egyik le is vágatta rövidre.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel,csak ha nagyon muszáj és ha zavar csak akkor
3/7 anonim válasza:
Csak ha nagyon muszáj. Nem tudom megérteni, hogy kb minden 3. tininek festve van a haja. Mi szükség van nekik rá 12-13 évesen? :S
4/7 anonim válasza:
Ne is mondjátok, valamelyik nap 3 olyan 11-12 éves volt a buszon, ott villogtak az Iphonnal, meg "fészeztek", ki voltak sminkelve, a hajuk 3 színben "pompázott"... hát fogtam a fejem, fiú létemre.
5/7 anonim válasza:
Igazán értelme akkor van, ha őszül a hajad... máskülönben inkább olyat érdemes kipróbálni, ami kimosható.
6/7 anonim válasza:
Én is csak azt tudom irni amit az előttiek. Csak akkor fesd ha már nagyon muszáj, ha már őszülsz. Én 19 évesen festettem be először, mert már akkor kezdtem őszülni, sajnos örököltem.
7/7 anonim válasza:
egyik volt osztálytársam még olyan 12 évesen lilára festette... nem is értem miért, de utána vörösre is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!