Ricinusos kúrát szeretnék elkezdeni. Ugye nem fog kihullani a hajam?
Törik a vége, és szeretném ha a köldökömig megnőne a hajam:) Most a hátam közepéig ér. DE eléggé hullámos, így mindig összeugrik.:S
Szóval szeretném, hogy hamarabb nőljön, meg hogy szép selmyes legyen. És olvastam itt mindenféle reeptet, én tojás helyett inkább mézet raknék bele. Szóval a száraz hajamra viszem fel. A mézet a ricinust, meg fél citrom levét összekeverem, ezt belemasszírozom a hajamba. Betekerem fóliával, utána törülközővel,és rajt hagyom éjjelre. REggel kétszer megmosom. Akkor már moshatom rendes samponnal? Niveat használok.
És a szempillámra is ki akarom próbálni. Állítólag az is megnő. Ugye nem hullik ki az sem?
Azta a másodiknak (7 a rózsaszín hátterűnek) Mennyit nőtt a haja!!!!! :O
Szerinted úgy jó lesz, ha 1,5 evőkanál ricinusolajhoz, 1 evőkanál bertolli extraszűz olívaolajat, egy fél citrom levét, és egy kanál mézet összekeverek, megmelegítem, szárazon eloszltom a hajamon, én kézzel fogom, mert nincs most nálam olyan ecset (koliban vagyok :S ) Betekerem átlátszós fóliába, betekerem töribe, aztán 3-4 órát, szerintem 4et rajta hagyom, majd megmosom, és regelig hagyom hogy magától megszáradjon, mert nem szeretem a hajszárítót, semmi ilyen égetős dolgot.
Ezt egy héten kétszer (szerda és vasárnap este) szeretném megismételni. Remélem hogy nem fog elvékonyodni, és kisimulni a hajam. Mert nagyon dús, és erős szálú, meg hozzá még jó hullámos is, az alsók, a mik a nyakamnál vannak azok annyira göndörek, hogy fele akkorára összeugranak. :) Most a lapockám aljáig ér. Minimum köldökig érőt szeretnék <3 ^^
mennyi idő lesz :) ??
Ja és a szempillára is tényleg jó??
Sztem jó lesz úgy ahogy írtad, bár lehet hogy a méztől ragadni fog a hajad, szóval abból én keveset tennék bele.
Nem fog elvékonyodni a hajad, sem kihullani, sőt, inkább dúsabb, selymesebb, erősebb lesz. :) (Nameg persze hosszabb;))
Havonta olyan 2-4 cm-t fog nőni(a havi 1 cm helyett), de ez egyénenként változó, van akinek lassabban, van akinek gyorsabban. Olyan 3-4 hónap biztos kell, mire megnő szép hosszúra. :)
Szempillára is jó. ha bekened, fülpiszkálóval kend be, ha belemegy a szemedbe, nem csípi csak homályosabban látsz tőle. Éjszakára fent hagyhatod, reggel pedig kicsit olyan lesz mintha vizes lenne, mert beszívja. :)
Remélem segítettem. :) JÓ hajnövesztést, szépítést! :)
Köszönöm!!!
Egész este hagyjam rajta?:O Azt hittem csak 20 percet szabad :)
Juuuuj már annyira várom, hogy milyen lesz utána!!
Állítólag már az első után lehet érezni, meg látni.
Juuuuujjj <3
Na elkezdtem:)
1,5 evőkanál riinusolaj + 1 evőkanál olívaolaj + egy fél citrom leve + egy evőkanál méz :) Összetutymákoltam, megmelegítettem. Pont kellemes meleg lett. Nagyon megijedtem, amikor megláttam miylen állagú lett:S úgy folyott, azt hittem sokkal krémesebbnek kell lennie. Aztán mikor elkezdtem kenni kiderült hogy nem is elég. De nem csináltam mégegyet, mert mindenhol olvastam, hogy sak ennyit raknak rá. Az nagy baj, ha nem biztos hogy minden hova került? Elég sűrű hajam van masszíroztam azért:) Remélem nem úgy fog nőni hogy egyik oldalt 80 centi a másikon meg semmi :)
Félek milyen lesz. fél8kor raktam ré, fél éjjfélkor mosom majd ki.
Úgy tervezem, hogy hagyom magától megszáradni:)
Szempillámat is mindjárt bekenem :P
Na nekem alapól hajmosás után magától száradás után ilyen a hajam (ez nem én vagyok :D ) pont ilyen hosszú most
és ilyet szeretnék :$
Hát mindegyik csajnak elég érdekes feje van, de a HAJ a lényeg :))
Mennyi időőő?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!