Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Akiknek hullott a...

Segítség! Akiknek hullott a haja hogy állítottátok meg? Fontos de nem arra a sima hajváltásra gondolok hanem hullásra:S:S mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy ideje már hullik a hajam voltam orvosnál vérvételen és a pajzsmirigyem tulműködik vagy mi attól lehet? vagy mitől? és mivel állíthatom meg mert ez már borzalmas
2009. júl. 16. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

ugyan így vagyok én is. voltam már mindenhol vérvételtől kezdve ultrahangon meg már természetgyógyásznál meg fene tudja hol. kb 1 éve kezdte el, de olyan iszonyatos mennyiségben hullik, hogy akárhol vagyok mindig hajkupacok lesznek körülöttem. otthon is a heti takarításnál azt veszem észre hogy az elég hosszú lépcsőnkön nincs is olyan fok amin ne lenne haj. tavaly nyáron is ugyan ez ment és november-december felé abbahagyta, majd május körül újra elkezdte. mondjuk az megnyugtat, hogy a fodrász is azt mondta, hogy tényleg iszonyatosan hullik, de nem látszik meg ez a mennyiségén és bőven bújnak ki is az új hajszálak.

(amúgy az is lehet, hogy attól hogy túl hosszú a had és nem bírja el a hajhagymád a súlyát.) bár nekem ez nem túl szimpi mert amikor rövidebb volt akkor is ez volt...

16/L

2009. júl. 16. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
hosszu volt de már csak vállig érő nem festem nem vasalom meg semmi ami káros lenne neki
2009. júl. 17. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a helyzetem, apu vett valami sampont annakidején nekem, azt hiszem Bánffy volt a neve, bár erre nem esküszöm meg. Azt tudom, hogy piros volt a doboza. Sokat segített, pár mosás után nem is hullott többet egyáltalán :)
2009. júl. 17. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem is jönnek apró hajszálak de azok is kipotyognak:S:'(
2009. júl. 20. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!