Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes pattanások miatt...

Érdemes pattanások miatt gyógyszert szedni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon durva a helyzet és bőrgyógyász tanácsolja akkor igen.
2012. júl. 27. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:

inkább ne ha nem muszáj. Föleg ne roacutant. Azt már töb országban be is tiltották.

Hány éves vagy? mennyire vészes a probléma? fiu? lány avgy?

2012. júl. 27. 11:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos elég durva a helyzet... De annyi rémtörténetet hallottam már az ilyen gyógyszerekről.
2012. júl. 27. 11:59
 4/8 A kérdező kommentje:
17/L
2012. júl. 27. 11:59
 5/8 anonim válasza:
Bizonyos típusú fogamzásgátlókat is föl szoktak írni a problémára, de annyi mellékhatása van, hogy szerintem nem érdemes.
2012. júl. 27. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok,fogamzásgátlót hülyeség emiatt felíratni.Én is szedek,igaz nem emiatt,a nőgyógy mondta hogy na akkor olyat ír fel amitől szebb lesz a bőröm.Na hát egyáltalán semmit nem segített,pedig már vagy 1 éve szedem.A mellem se nőtt tőle.Ami pozitívum hogy negatív mellékhatása sincs,egyáltalán semmi.De az ilyen "fogamzásgátló mindenre jó,helyre tesz" szöveget ne hidd el.
2012. júl. 27. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Én kaptam valami kenöcsöt még évekkel ezelött a börgyógyásztól... kentem vele kb. 1 hónapig és elmúltak teljesen, pedig azelett tele volt a képem :)

Azóta sosincs már pattanásom.

Sajnos nem tudom mi volt a kenöcs neve, de valami gyógyszertári volt azt hiszem.

2012. júl. 27. 13:08
 8/8 anonim válasza:
Én 19F vagyok, eddig én is pattanásos voltam, használtam minden félét, de nem segített. Kb. 2 hónapja voltam bőrdokinál aki ajánlott krémeket és mióta azt használom 1 darab nem jön elő. Este habos garnier pórusösszehúzó arclemosóval lemosom, aztán garnier pattanás-csökkentő tonikkal áttörlöm és isotrexin géllel bekenem éjszakára. Reggel pedig duac géllel vagy skinoren kenőccsel nappalra. Ezek elég drága kenőcsök, de nekem 100%-ban beváltak és megérték az árukat. Nekem is elég sok volt az arcomon. Remélem segítettem.
2012. júl. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!