Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig kell szedni a...

Mennyi ideig kell szedni a Sotret gyógyszert pattanások ellen?

Figyelt kérdés

Olvasgattam ezzel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat.Többen is írták,hogy hónapokig,évekig szedték.

Nekem azt mondta a bőrgyógyász,hogy 1 hónapig kell szednem (40 mg-ot naponta,93 kg vagyok)

És emellett egy krémmel is kell kennem, így egyszerre külső és belső kezelést is kapok.

Máris javult a bőröm, persze még nem hú de látványosan de én már látom,hogy javult.Egyenlőre semmi mellékhatást nem tapasztaltam, viszont még csak 2 napja szedem.

Mennyi idő után jelentkezhetnek a mellékhatások??

Te mennyi ideig szedted mire elmúltak a pattanásaid??

2010. okt. 23. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljesen egyedi, hogy kinek meddig kell szednie, elsősorban a bőrgond jellegétől és súlyosságától függ. Régebben Roaccutant szedtem (ez ugyanaz a hatóanyag),azt 3 hónapig kellett nekem.

Most 8 napja szedem a Sotret-et, 2-3 napja rosszabbodott a bőröm (ezt sajnos a betegtájékoztató is említi), illetve elkezdett száradni extrán az amúgy is száraz bőröm + kirepedt a szám. Ezekre mondjuk számítottam, a Roának ugyanezek a tünetei voltak.

2010. okt. 23. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is szedtem hónapokig. Nekem azt mondták anno, hogy a kilómmal egyenlő milligrammot kell beszednem összesen vagy valami ilyesmi, azt hiszem. 3 vagy 4 dobozzal szedtem, lassan hatott, de nekem is volt külső kezelés is. Kb egy év alatt jöttem rendbe arcilag, megérte. :) 18L
2010. okt. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!