Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A henna serkenti a hajnövekedést?

A henna serkenti a hajnövekedést?

Figyelt kérdés
Ha tiszta hennával befesteném a hajam, gyorsabban nőne? Esetleg mérsékli a hajhullást? Aki hennázza a haját, tapasztalt már ilyen jótékony hatást?

2012. júl. 26. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
biztos hogy nem, ricinus olajat használj. attol gyorsabban nő.
2012. júl. 26. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
nem nő gyorsabban tőle a haj
2012. júl. 26. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:
használok ricinus olajas hajpakolást. de olvastam pár helyen, hogy a henna, mivel gyógynövény, sok vitamint juttat a fejbőrbe, ezáltal "úgy nő a hajuk, mint a gomba".
2012. júl. 26. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A henna jó hatással van a hajra és ápolja, de nem mondanám, hogy jobban nő tőle. Én is azzal festem és nem vettem észre, hogy jobban nő. Viszont sokkal egészségesebb, mindeképpen megéri. Az biztos, hogy gyorsabban nő és egészségesebb mintha valami vegyszerrel fested be.
2012. júl. 26. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam igen, én is hennával festem, és 5 hét alatt 2 cm-t nőtt, de nem tudom, h a henna miatt-e mert hajvitamint is szedek.
2012. júl. 27. 13:07
 6/7 piriiiii ***** válasza:
3-4 hete van henna a hajamban, és már most rengeteget nőtt. Nem túlzok, többet nőtt ez alatt a rövid idő alatt, mint az elmúlt években összesen (2 centit biztos). A hajhullás mérséklődését nem annyira vettem észre. Talán tényleg picit kevesebb haj jön ki, viszont az én hajamat kissé kiszárította vagy megmerevítette.
2016. febr. 27. 12:23
 7/7 piriiiii ***** válasza:
Amúgy én használtam huzamosabb ideig ricinust is, hát hajra nem annyira jött be. Az első pár alkalommal tök jó volt, mert szép fényt adott neki (talán nőtt is tőle), de utána nem éreztem hatását már, sőt, mintha akkortájt jobban hullott volna. Viszont szempillára már egy éve használom rendszeresen és csodálatos hatású.
2016. febr. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!