Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Henna + indigó keverékével...

Gumee kérdése:

Henna + indigó keverékével festem a hajam. Kicsit macerásnak tartom a tincsenkénti kenegetést, nagyjából egy óra, mire felviszem a hajamra. Van valami egyszerűbb módszer, amivel nem tart olyan sokáig?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam csinálok két választékot, és négyfelé osztom a hajamat. Aztán ezeket a tincseket kenem be jó adag festékkel, majd belemasszírozom, hogy egyenletesen fogja be a hajamat.

2012. júl. 24. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vizes hajra szoktam felvinni. Akkor valahogy jobban kenődik, és mivel úgyis min. 2 órát aszalod a fejeden nem nagyon esélyes h nem fogja be. Én csak rácsapom a tövekre mindenfelé, össze-vissza aztán úgy dörzsölöm, mint a samponnal, utána pedig rákenem a végekre is, de ott már nem olyan nagy gonddal, mivel nem fakul a szín, így tökmindegy ha kimarad 1-1 tincs.
2012. júl. 27. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam, tényleg sokkal könnyebb, ezután már csak így csinálom! :)
2012. aug. 5. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:

csak egy ötlet, de ezt a masszát nem lehet pl. kókuszolajjal, vagy olívaolajjal higítani? akkor sokkal kenhetőbb lenne, és nem kötne meg olyan hamar.

ha hülyeség, akkor bocsi, még nem hennáztam soha, de készülök rá :)

2012. aug. 31. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Én illóolajjal szoktam kicsit az állagán javítani, (menthol + eukaliptusz, azt mondják ezek nagyon jótékony hatásúak) de azt a sűrűséget kell eltalálni, ami a joghurtéhoz hasonlít. Ha túl híg, akkor lefolyik a hajadról, ha pedig túl sűrű, akkor darabosan lepotyog. Hogy állsz a festéssel? :)
2012. szept. 11. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy szoktam hajat festeni mint 1-es,csak eddig vegyivel.Most fogadtam meg,hogy leállok. Hennáról már sokat olvastam,de ez az indigó most új,de kelleni fog,mert szinte feketére festettem eddig a hajam.Tudnátok segíteni? Köszi!
2014. jún. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!