Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Toniktól pattanás? Bővebben lent

Toniktól pattanás? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Egy ideje valamiért kijöttek pattanások rajtam,pedig sose voltam ragyás típus,és már 19éves vagyok,szóval kifele kéne mennem ebből...szóval vettem arctonikot,reggel és este áttörlöm vele az arcom.Eleinte segített eltűntek,de most úgy veszem észre mintha megint kijönnének és több is meg csúnyább is.Lehetséges hogy a toniktól?Hagyjam abba vagy mit csináljak?

2012. júl. 25. 12:34
 1/4 anonim válasza:
nekem volt rá példa hogy ugyan ez volt de szerintem próbálj másikra áttérni vagy hagyd még egy kis ideig és ha ugyan olyan marad a bőröd vegyél másikat
2012. júl. 25. 12:36
 2/4 Domcsi98 válasza:
Nekem is van tonikom és nekem is eleinte nagyon jó volt és használt is de mondjuk én miteszerre vettem.És egy idő után nekem is jobban olyna lett az orrom tőle aztán abbahagytam de mondjuk én alo verás szappant használok mert dove/nivea krém és nekem ezek segítenek!És már sokkal jobb az orrom alig látszik!Szerintem van valami benne hogy a toniktól lett pattanásosabb az arcod! :)
2012. júl. 25. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem is történt már ilyen, csak nekem már a kedzettől fogva folyamatosan hozta elő a pattanásokat miteszereket egyes termékek, leginkább a garnier, clean and clear. A "természetesebb" tonikok (aloverás, fekete szappan, gyógynövényes) használtak jobban.
2012. júl. 25. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor pihentetem egy darabig,aztán váltok:)
2012. júl. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!