Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám gyorsan eltüntetni...

Hogy tudnám gyorsan eltüntetni ezt a nagy pattanást?

Figyelt kérdés
Kb. egy hete jelent meg, pár napja 20 percen át nyomkodtam, mire kijött belőle minden... Viszont azóta is kemény, és nem akar elmúlni. Lehet még maradt benne? Próbáljam még nyomkodni? Ha fogkrémet rakok rá, az jó?

2012. júl. 25. 03:08
 1/3 anonim válasza:
Aknesol?
2012. júl. 25. 07:05
 2/3 Dorka970614 ***** válasza:

Elősször is ne nyomkodd, ha csak nem tudod, hogy hogy kell szakszerűen, mert elfertőződhet és 3szor akkora is lehet..! Gondolom nem ez a cél. Ha a napi arcápolás megvan, akkor éjszakára tehetsz még rá fogkrémet, jók a pattanástalanító gélek és keress fel egy kozmetikust ő szépen rendbeteszi neked! :)

15/L

2012. júl. 25. 10:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, már azt hiszem megoldottam.

Fogkrém csípett, viszont itt olvastam, hogy a krumpli jó rá. Pár óra alatt a felére ment vissza és már nem is olyan kemény.

2012. júl. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!