Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötét hajból világos, de hogyan?

Sötét hajból világos, de hogyan?

Figyelt kérdés

Közép barna hajam van és világosítani szeretném,jelenleg nincs befestve semmivel ez az eredeti de korábban már volt fekete,sötétbarna többször is . Most azonban világosítani szeretném,de nem tudom hogyan gondolom ha megveszek egy doboz szőke hajfestéket és befestem,nem leszek szőke?

Mit ajánlanátok?Tapasztalatok esetleg?

Előre is köszi

2012. júl. 25. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt bízd fodrászra, mert nagyon könnyen szétroncsolódhat a hajad. Első lépésben "leszivatod" aztán fested rá a színt amit szeretnél.

Én pont most estem át rajta, elég hosszadalmas folyamat és ha jó a fodrászod akkor sem úszod meg teljesen roncsolódás nélkül

2012. júl. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!