Anyukám nem engedi hogy szőrtelenítsek! Mit tegyek? (több lent. )
Nem kell engedélyt kérned, ez azért mégsem olyan dolog, amit egyáltalán tiltani lehetne.
Viszont ne borotvával csináld, hanem szerintem próbálj meg venni egy epilátort. A borotvával nagyon megerősödik, és egy idő után kb. naponta csinálhatod.
Az epilátorok között vannak olcsóbbak is.
Tudom hogy annyira nem tartozik rá, de hát mégis az anyám..szóval hogy tök pipa lenne ha megcsinálnám :S
Utsó válaszoló: hát igen, nekem még a hónom alatt sem engedi ..-.- A láb nekem is nagy probléma, nem kicsit zavar.. Köszi, megnézem!
Mondd csak, próbáltad már neki hiszti nélkül, normális hangnemben elmondani, hogy manapság milyen cikizést kapsz ezért? Mert ő nem jár iskolába, nincs kitéve ennek, és lehet nem is tudja, hogy manapság ez megy. Az ő korára te se fogod tudni, mi épp a menő és a szokás a kölykök közt.
Egyéb alternatívaként mutasd meg neki a napi 8000 ilyen kérdést (keresővel megtalálod...), és olvastasd el vele a válaszokat.
Ha az se hat, akkor marad az, hogy tüntetően csakazért is hosszúnadrágban és ujjas pólóban mész mindenhova, ha kérdezi miért, elmondhatod, hogy így legalább nem cikiznek halálra.
Vagy marad a lázadás, és elviseled, hogy egyszer két napig mérges rád, mert mást nem tehet, vissza nem tudja ragasztani a lábszőrödet. :D Utána jobb híján kénytelen beletörődni, és realizálni, hogy semmi nem változott rajtad, nem lettél egy némber ettől, vagy hirtelen 30 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!