Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szoli segít a pattanásokon?

A szoli segít a pattanásokon?

Figyelt kérdés
A napfçny igen ugyebßr. Nyáron a sok napozßstol mindig kitisztul szépen az arcom (most is). Tçltől azonban szolizni fogok. Az is jo a pattanásoknak? 17L
2012. júl. 24. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hamarabb kaphatsz bőrrákot tőle.
2012. júl. 24. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, segít. hetente 2X6 perctől még nem kapsz bőrrákot, de ilyenkor nyáron kend be magad mindenképp.
2012. júl. 24. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem segít. A napfény sem. Rövidtávon eltünteti, de később sokkal több lesz.
2012. júl. 24. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szoli szépen leszárította a pattanásaimat. Elég csak akkor menni, ha nagy gyulladtak ( a rendszeres tonikozás, krémezés ellenére) kijönnek.
2012. júl. 25. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
az UV kis mennyiségben bizonyítottan fertőtleníti az arcbőrt. Nem mellesleg a napfény kedvezően befolyásolja a vitalitásodat, ezáltal lehet h kevesebbet stresszelsz, ergo, kevesebb a pati:D
2012. júl. 25. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Google-ba beírod, hogy napfény+pattanás és kiad több száz oldalt, ahol bőrgyógyászok, kozmetikusok elmagyarázzák, hogy miért rossz.
2012. júl. 25. 13:41
 7/8 A kérdező kommentje:

jézusom hogy lettek ilyen hülyék a betűk a kérdésben :| bocsi csak telóról írtam és ...hát nem tudom hogy sikerült ezt csinálni.xd

egyébként köszönöm a válaszokat, elég megoszlóak...inkább utánaolvasok majd akkor google-ön is.

2012. júl. 26. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
ne a googleban olvass, az interneten sok hülyeség van, biosz könyvekben sokat olvashatsz róla:)
2012. aug. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!