Anyajeggyel lehet menni szoláriumba? Közvetlen szoli után pedig medencére mennyire ajánlatos menni?
Szia,
Nekem is sok anyajegyem van, de minden szolizás előtt bekenem 30 vagy 60 spf stifttel azokat, amik kicsit kiállnak vagy nagyobbak, fő a biztonság !!! Sőt mindenképp az eu-s csővel felszerelt gépeket ajánlom figyelmedbe! Nem ajánlom, hogy ugyanaznap szolizz és napozz is! Egyáltalán nem tesz jót a bőrnek, feleslegesen stresszeled hiszen nem fogja tudni feldolgozni! Ha mész napozni, akkor is minimum 30 spf-es naptejjel ajánlom, de inkább legyen több!
Szép nyarat!
Na, akkor engem is érdekel ez a csokis izé. :D Amúgy bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, de éppen érdekelt most ez a téma, úgyhogy gondoltam írok.
Amúgy ott szoli előtt adnak valami krémet, vagy nem? Én úgy tudom, az nélkül be se lehet feküdni.
És azt hallottam, hogy 1-2 napig nem szabad napra menni, de ez nem biztos, lehet hogy rosszul tudom... :S
Én úgy tudom, hogy a szoli később fejti ki hatását ezért nem szabad, hogy 1-2 órán belül letusolj, vagy strandolj, meg ilyesmi. Sőt! Még gyantázni sem szabad közvetlenül utána, mert csúnyán pigmentálódhat a bőr... :(
Az Eu-s szoli meg a stift tényleg jó! Én a tetoválásomra szoktam kenni, hogy ne fakuljon ki, de óvatosan kell, mert ha mellé is kensz, akkor ott fehér maradsz :) De legalább tudod, hogy tényleg hasznos!!!! :D
Nem kell olyan sokat várni a napozással. Elég 1 nap is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!