Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2 napom van, hogy lebarnuljkak...

2 napom van, hogy lebarnuljkak, mint és úgy nézzek ki mint egy afrikai. Szoli, természetes nap, vagy önbarnító?

Figyelt kérdés

Melyikkel tudom elérni,hogy lebarnuljak ? teljes testemet akarom,undorítóan néz ki,ha fehér a seggem :D A többi részem meg brazil. De itthon sokan vannak,starndom nem tudok seggre vetkőznu,nudi kizárt.

Mi legyen ? :/

2012. júl. 2. 20:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Fontos,hogy 1-2 helyen nem szeretném,mert ott már levan ezért szeretném ha a többi is olyan lenne. Ami most levamn az az alkarom a tarkóm és a vádlim. Önbarnítóval kacsingatok az van olyan jó mint ha napoznék ?
2012. júl. 2. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
A büdös életben nem fogsz úgy kinézni, mint egy afrikai, pláne, ha fehér vagy alapból. 2 nap alatt meg max leégsz.
2012. júl. 2. 20:32
 3/11 A kérdező kommentje:
ötlet ?
2012. júl. 2. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:

de ne vedd már komolyan.. Nem úgy kell kinéznem mint pákó..

Viszont azt se mondd h mivel fehér vagyok nem is lehetek olyan. A tarkóm valamiért nem égett le hanem lebarnult bár ahogy nézem inkább megfeketedett !

De szeretném a testem többi részét is nagyjából olyanra. Mit tegyek ?

2012. júl. 2. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
mindhárom és tuti meglesz;D
2012. júl. 2. 20:41
 6/11 A kérdező kommentje:
na akkor jó :D
2012. júl. 2. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:
De egyébként melyik a leggyorsabb ?
2012. júl. 2. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A fehér bőr megítélése szubjektív, de a melanoma egyértelműen csúnya. Gondolkozz már, mit csinálsz magaddal!
2012. júl. 2. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
A leggyorsabb az önbarnító, de attól inkább sárga leszel, mint barna és még foltos is. Utána leggyorsabb a szoli, de ott is min. 2 hét mire látszólagos eredményt kapsz...
2012. júl. 2. 22:50
 10/11 A kérdező kommentje:
akkor matrad a nap ? mert én ma 1 nap alatt csoki lettem.
2012. júl. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!