Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire fáj az epilálás?...

Mennyire fáj az epilálás? Mihez lehet hasonlítani?

Figyelt kérdés
Anyától kaptam egy epilátort még húsvétra, de eddig még nem mertem kipróbálni, mert félek hogy nagyon fog fájni. Eddig borotvát használtam. 16/L
2012. júl. 20. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Gyantázáshoz hasonló. Ha fáj, legfeljebb abbahagyod. Nekem is mondták, hogy fáj, de nekem sose fájt egyáltalán.
2012. júl. 20. 19:26
 2/10 A kérdező kommentje:
A szemöldökömet már gyantáztattam, és az nem fájt annyira:) Remélem ez se fog:/
2012. júl. 20. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Én sok apró áramütéshez tudnám hasonlítani. Hamar meg lehet szokni.
2012. júl. 20. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én konkrétan besz*rok tőle, de úgy 10 perc után már észre sem veszem. :D
2012. júl. 21. 02:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem az első alkalomkor ki is vérzett meg sebes lett :( bár én hónaljon csináltam. Aztán a második alkalommal egy kicsit fájt még, és harmadszorra már szinte nem is éreztem fájdalmat. most sem érzek szinte semmit, mert egy idő után megszokod, és én úgy vettem észre, hogy mintha kevesebb szőr nőne ki, és ráadásul 2 hétig sima is lesz a bőröd :) Szerintem próbáld ki, és ne keseredj, ha elsőre nem tudod végig csinálni, nekem se sikerült, mert annyira fájt :) Sok sikert az epiláláshoz! :) majd ha gondolod írd meg itt, hogy hogy ment :)

15/L

2012. júl. 21. 03:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En gyantat hasznalok, mert az epilatort egyszeruen nem tudom elviselni. Mindenkinek mashogy faj vagy nem faj. De nekem sirnom kell tole:)
2012. júl. 21. 05:08
 7/10 A kérdező kommentje:

értem:) köszönöm az eddigi válaszokat!

én gyantát nem akarok használni, mert nekem egyszerűbbnek tűnik az epilátor:) remélem meg fogom szokni. bele csak nem halok...:)

2012. júl. 21. 11:47
 8/10 A kérdező kommentje:
#5: rendben mindenképp megírom, ha majd rászánom magam:D és köszönöm:)
2012. júl. 21. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Fürdés után próbáld ki amikor kicsit már felpuhult a bőröd. A lábamon nekem egyáltalán nem fáj, olyan mintha egyszerre sok szemöldökcsipesz tépegetné a szőrt. Hónaljamon elég kellemetlen, de utána szép és sima lesz a bőröm, míg ha borotválom mindig viszket és kipattogzik. Ott lent is csinálgattam vele, hát néha bekönnyeztem.

Az a jó hogy epilálás után nem nő vissza az összes szőrszál, és gyengébbek is lesznek! Egyre kevésbé fáj.

l22

2012. júl. 21. 12:00
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm neked is utolsó:)

hát én úgy voltam vele, hogy nem fájt... tök féltem hogy fájni fog, de csak végig röhögtem.XDDDDDDD

tényleg olyan mint sok apró áramütés, de nem fájt:D

2012. júl. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!