Mennyire fáj az epilálás? Mihez lehet hasonlítani?
nekem az első alkalomkor ki is vérzett meg sebes lett :( bár én hónaljon csináltam. Aztán a második alkalommal egy kicsit fájt még, és harmadszorra már szinte nem is éreztem fájdalmat. most sem érzek szinte semmit, mert egy idő után megszokod, és én úgy vettem észre, hogy mintha kevesebb szőr nőne ki, és ráadásul 2 hétig sima is lesz a bőröd :) Szerintem próbáld ki, és ne keseredj, ha elsőre nem tudod végig csinálni, nekem se sikerült, mert annyira fájt :) Sok sikert az epiláláshoz! :) majd ha gondolod írd meg itt, hogy hogy ment :)
15/L
értem:) köszönöm az eddigi válaszokat!
én gyantát nem akarok használni, mert nekem egyszerűbbnek tűnik az epilátor:) remélem meg fogom szokni. bele csak nem halok...:)
Fürdés után próbáld ki amikor kicsit már felpuhult a bőröd. A lábamon nekem egyáltalán nem fáj, olyan mintha egyszerre sok szemöldökcsipesz tépegetné a szőrt. Hónaljamon elég kellemetlen, de utána szép és sima lesz a bőröm, míg ha borotválom mindig viszket és kipattogzik. Ott lent is csinálgattam vele, hát néha bekönnyeztem.
Az a jó hogy epilálás után nem nő vissza az összes szőrszál, és gyengébbek is lesznek! Egyre kevésbé fáj.
l22
köszönöm neked is utolsó:)
hát én úgy voltam vele, hogy nem fájt... tök féltem hogy fájni fog, de csak végig röhögtem.XDDDDDDD
tényleg olyan mint sok apró áramütés, de nem fájt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!