Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik az az epilátor ami a...

Melyik az az epilátor ami a legrövidebb szőrt is kitépi?

Figyelt kérdés

szeretnék egy epilátort és azt szeretném meg tudni h melyik márka melyik terméke a legjobb, amelyik a nagyon rövid szőrt is kiszedi?Kérlek segítsetek!:) a combomról szeretném főleg leszedni mert barna a hajam ezért nagyon látszik :/ gyantával próbálkoztam de állítólag 20 db gyantacsík(opilca) elég 4 alkalomra is hát nekem elég másfél alkalomra :'( mit csinálok rosszul?

Köszönöm előre a segítőkész válaszotokat!:)

2012. júl. 18. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Az epilátorok csak a hosszabb szőrt szedik ki, a gyanta bármelyiknél hatásosabb. Viszont nem értem miért hideg gyantát használsz, az a legdrágább és legrosszabb. Tiszta pénzkidobás. Helyette ott a patronos, meg a cukorgyanta amit otthon is elkészíthetsz. Vagy van az a másik meleggyanta, arra gondolok ami kőkeményre szárad, ahhoz még papír sem kell. Cukorpasztához sem szükséges mondjuk. Ezek jobbak az epilátornál sokkal.
2012. júl. 18. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

de azért örülnék ha mások is leírnák a véleményüket!:))

2012. júl. 18. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!