Mit csináljak a pattanásokkal?
Figyelt kérdés
Nincsenek begyulladva, nem annyira láthatóak, de sok pici van a homlokomon, arcomon. Nagyon zavarnak...
mivel tüntessem el?
(nem eszem annyira egészségtelen ételeket és egész nap vizet iszom, már kb. 2-3 éve...(jó, persze ritkán üdítőt is))
15/L
2012. júl. 17. 20:59
1/3 anonim válasza:
nekem is ilyen..kozmetikushoz szoktam járni, kitisztítja és egy darabig tűrhető..aztán jönnek vissza sajnos
2/3 anonim válasza:
Asszem hogy Cameron Diaz azt tanácsolta, hogy mossunk arcot buborékos ásványvízzel mert ő is ezt csinálja és ez segít! :D Amúgy én még nem próbáltam, de nekem elég is problémás a bőröm. Nekem a kozmetikus nem vált, mertutána csak még több lett nekem. :S
3/3 anonim válasza:
Bőrgyógyász. Én két hete voltam sok pattanást már levitt,bár ki tudja miért néha nem látszanak,néha igen de egy óra múlva már megint nem. Lehet,hogy a tükörrel van baj :D Mondjuk a bőrgyógyász drága dolog,de valószínűleg segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!