Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a pattanásokkal?

Mit csináljak a pattanásokkal?

Figyelt kérdés

Nincsenek begyulladva, nem annyira láthatóak, de sok pici van a homlokomon, arcomon. Nagyon zavarnak...

mivel tüntessem el?

(nem eszem annyira egészségtelen ételeket és egész nap vizet iszom, már kb. 2-3 éve...(jó, persze ritkán üdítőt is))

15/L

2012. júl. 17. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen..kozmetikushoz szoktam járni, kitisztítja és egy darabig tűrhető..aztán jönnek vissza sajnos
2012. júl. 17. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Asszem hogy Cameron Diaz azt tanácsolta, hogy mossunk arcot buborékos ásványvízzel mert ő is ezt csinálja és ez segít! :D Amúgy én még nem próbáltam, de nekem elég is problémás a bőröm. Nekem a kozmetikus nem vált, mertutána csak még több lett nekem. :S
2012. júl. 17. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász. Én két hete voltam sok pattanást már levitt,bár ki tudja miért néha nem látszanak,néha igen de egy óra múlva már megint nem. Lehet,hogy a tükörrel van baj :D Mondjuk a bőrgyógyász drága dolog,de valószínűleg segít :)
2012. júl. 18. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!