Az arcom tele van pattanásokkal mit tegyek?
Menj el egy jó kozmetikushoz, aki kitisztítja a bőröd és ajánl egy minőségi arcradírt+krémet, esetleg gyógyszert, ha súlyos a helyzet.
Látom (név alapján), hogy fiú vagy, de ettől függetlenül szerintem nem ciki, ha elmész kozmetikushoz, sokkal jobb, mint ha tele lenne az arcod pattanásokkal!
Használj minden nap legalább kétszer arcradírt a végén pedig kend be pattanásra való tonikkal, nekem szépen leszáradtak tőle de ha súlyosabb a helyzet akkor menny el kozmetikushoz. Vannak vitaminok is(nem gyógyszer!) amik jó hatással vannak a bőrre, esetleg olyat is kipróbálhatnál, attól is függ mennyire vagy pattanásos.:)
17/l
Azt ajánlanám menj el bőrgyógyászhoz!(Nem értem miért ne lenne ajánlott a gyógyszer nyáron,ki mondta és mi köze a gyógyszernek a nyárhoz?)
Na mindegy én voltam kozmetikusnál,aki kitisztította az arcom,de mire szép lett volna már jöttek az újabb pattanások.Aztán hirtelen még több lett és elmentem bőrgyógyászhoz,aki írt fel kencét meg gyógyszert belülre és sokkal jobb lett a helyzet.Hetek után látszott a változás,aztán pár hónap alatt egészen helyrejött.
Az a baj a kozmetikussal,hogy ő csak kívülről kezeli a problémát,pedig általában belülről jön.Figyelj mit eszel és igyál sok folyadékot ez is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!