A bőröm nagyon érzékeny már évek óta nem tudok párnán aludni mert ha hozzáér az arcom reggelre tele lesz gyulladt pattanásokkal mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Egyébként is nagyon zsíros a bőröm, meg vannak pattanásaim de nem olyan sok ha nem akarom hogy tele legyen vele az arcom folyton háttal kell aludnom ami nagyon kellemetlen2012. jún. 23. 10:34
1/5 anonim válasza:
Uu, nagyon sajnállak. Bőrgyógyásznál voltál már ?
2/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt, azóta minden este olyan csücskén alszom a párnának, amit még nem használtam, és legalább hetente cserélem a huzatot, meg havonta 1x kimosom a párnát. És próbálok minden este a más oldalamon aludni (persze sok választás nincs :D) Remélem tudtam segítni. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem voltam még :)
2012. jún. 23. 22:43
4/5 A kérdező kommentje:
köszi én is sűrűn cserélem,úgy látszik ez ellen más megoldás nincs is :(
2012. jún. 23. 22:44
5/5 A kérdező kommentje:
bár azt hallottam már hogy lehet allergiás vagyok valami atkára ami az ágyban párnán van
2012. jún. 23. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!