Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után tele lettem ronda, gyulladt pattanásokkal. Mikor múlik el?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, 5 évig szedtem fogamzásgátlót, amit áprilisban hagytam abba. Szeptembertől fokozatosan tele lettem pattanásokkal (arc, nyak, váll, mellkas). Már bejelentkeztem endokrinológushoz, de csak január végére van időpontom. Voltam bőrgyógyásznál is, mert már teljesen kiborultam, hogy rengeteg ronda, gyulladt pattanás éktelenkedik rajtam. Kaptam kencéket, de nem igazán használnak... Biztos vagyok benne hogy hormonális... Nagyon el vagyok keseredve :( Van valakinek hasonló tapasztalata?
2009. dec. 29. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szeptemberben hagytam abba, azóta teli van a hátam ragyával, meg az arcom is a menzeszem előtt. Rajtam csak a testradír segít valamennyit. Hetente kétszer fürdéskor a párom jól átmasszírozza a hátamat a testradírral. Az használ valamennyire.
2009. dec. 29. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Na szépek ezek a fogamzásgátlók! Nekem anno agyérszűkületet okozott. Alig tudtak meg menteni a Szegedi Klinikán! Két hétig kaptam a Cavinton infúziót, majd fél évig még szednem kellett az értágítót. Mindössze 22 éves voltam!Na azóta sem szedek semmiféle fogamzásgátlót!!
2009. dec. 31. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 10 évig szedtem tablettát.

Először Mercilont, majd Yadine-t.

Abbaahgytam.

Egész nyáron csupa kis pattanás volt a mellkasom és a hátam.

Alapozózgattam.

Aztán télre annyira brutális lett, hogy az egész hátam, vállam, mellkasom tele van....

Kentem már mindennel, de nekem is újra és újra kijönnek hiába száradna le...

most azon gondolkodom elkezdek újra fogamzásgátlót.

2010. jan. 20. 17:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Én soha többet nem akarok fogamzásgátlót szedni :( Rendesen tönkrevágott. Most voltam endokrinológusnál, elküldött hormonvizsgálatra... kíváncsian várom mi lesz az eredmény...
2010. jan. 21. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd én is így voltam vele.

Abbahagytam, hogy nem kell ez nekem, mert állandó folyásom volt az elmúlt 4 évben.

És a tabletta leírásában szerepelt mint lehetséges mellékhatás,hát köszi...

De így meg nem lehet élni ennyire pattanásosan.

Ez is egyfajta fogamzásgátló módszer, hisz így aztán tuti nem lesz többet szexuális kapcsolata az embernek, ha még levetkőzni sem mer....

:((((

2010. jan. 26. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Én januárban hagytam abba a foggátlót. Azóta vagyok csupa pattanás. Az állam végig elsősorban, de vannak a mellkasomon és a nyakamon is. Marha zavaró.

Mit mondott neked a hormon vizsgálat után az orvos?

Mennyi idő mire kitisztult a szervezeted?

2012. ápr. 4. 22:12
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok! Ugyan ezzel a problémával küzdök. Lett valakinek valami javulás? Ha igen mikortól? Mi az ami segített?

Köszönöm

2017. okt. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!