Csak akkor növeszti a ricinusolaj a hajat, ha a fejbőrbe masszírozzák?
Figyelt kérdés
Szeretném erősebbé, fényesebbé tenni a hajam, de nem növesztem (most lett levágva). Szóval, nem lenne jó, ha egy-két hónap múlva újra vágni kellene. Az úgy jó, ha csak a haj hosszára kenem a ricinusolajat? Vagy a hajszál felszívja az olajat, és így az eljut a hajtőhöz, fejbőrhöz is?2012. júl. 15. 16:43
1/10 anonim válasza:
A ricinus olaj sose volt hajnövesztő szer... nem tudom miért terjesztik mindenfelé ezt a hülyeséget. Fényes lesz tőle a haj, kevésbé töredezik, megóvja a külső hatásoktól, kábé ennyi.
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg csak kacsa? Pedig annyi helyen írják. És nem is drága, hogy ilyen reklámot kelljen csinálni neki. Bár lehet az is, hogy placebo elven működik. :) Na mindegy, azt hiszem, akkor is csak a végére fogok kenni, már csak az állaga miatt is, mert néztem, olyan sűrű és ragacsos a tapintása, mint a méznek, talán könnyebb lesz úgy kimosni, ha csak a végeken van. Köszi a választ! :)
2012. júl. 15. 18:48
3/10 anonim válasza:
Igen, csak akkor ha a fejbőrbe masszírozzuk. A haj nem a végektől nő, hanem a hajhagymából. Ha a hajhosszra kened, akkor csak ápolva lesz.
4/10 anonim válasza:
Ha csak a hajra kened, akkor csak ápolni fogod a hajad! :)
5/10 anonim válasza:
Amit az 1. válaszoló mond, az hülyeség. Ugyanis havi 3-4 centit is nőhet a haj tőle ha a fejbőrbe bele van masszírozva.. tapasztalat..
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utolsó, neked mikor kezdett el nőni tőle? Mert olyasmit olvastam, hogy az első 1-2 hónapban hullik a haj, és utána kezd el nőni, mint a gomba. :) A másik meg, hogy valaki szerint vörösesre színezi a hajat, ez igaz?
2012. júl. 20. 13:18
7/10 anonim válasza:
Ha felmelegíted nem lesz annyira ragacsos és könnyen felvihető a hajra :) én hajtőre és hajvégre kenem ...vagyis most csinálom az első pakolást:)
8/10 A kérdező kommentje:
Majd számolj be, hogy sikerült :). Én már ezzel is álmodom, de komolyan, és álmomban tényleg vörös lett tőle a hajam. XD
2012. júl. 22. 19:50
9/10 anonim válasza:
könnyen kimostam és puha lett tőle a hajam :Dés nem zsírososdott hamarabb!!!!!!!! de a fenébe még mindig nemér a derekamig :'D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottad! Kipróbáltam azóta én is, tényleg nagyon jó. :) Én meg a frufrumat akarom növeszteni de sürgősen, mert eléggé elba...ltáztam (túl rövid lett). :D
2012. szept. 7. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!