Ricinus olaj magába vagy Ricinus olaj pakolás a hatékonyabb hajra?
Figyelt kérdés
Rövid idő alatt szeretném megnöveszteni de nem tudom hogy csak önmagába használ jobban vagy pakolással?
(méz, olaj, rici, tojás sárgája)
2012. júl. 9. 23:11
1/3 anonim válasza:
szerintem a pakolás, de hetente kétszer csináld meg, elég nehéz kimosni amúgy a hajból
2/3 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan hatásos,csak a pakolást könnyebb felvinni és kimosni is.De ha csak magában rakod fel, akkor tedd be előtte egy kicsit a mikroba.De nem sokáig mert felrobban (tapasztalat).
3/3 anonim válasza:
Ricinusolaj, olivaolaj, rozmaring illóolaj. Ez utóbbi serkenti a vérkeringést a fejbőrben, erősíti és jót tesz a hajhagymáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!