Szerintetek melyik a jobb hajsampon a Garnier argán olaj és áfonya vagy az aloe verás?
A a Garnier termékcsalád nektek bevált? Vagy a Syoss?
Ki melyik termékcsaládot szereti?
Csak az aloésat próbáltam, nagyon rossz volt. Teljesen kiszárította a hajam.
Nagyon szeretem a Balea málnás samponját. Ez jól tisztít, de nem szárítja ki úgy a hajam, mint a többi sampon.
Most az argán olajas felé hajlok,de ez az ultra doux-os is jól hangzik,amit 10:24-es linkeltél.Örülnék neki ha leírnád a tapasztalatodat:))
Én eddig Syoss-t használtam.Most sincs vele semmi bajom,de igazán nem látom hogy túl sok minden változott volna..pedig már vagy másfél éve ezt a márkát használom.Nem rossz,és v.mivel tényleg jobb lett a hajam,de nem az igazi:/
Szerintem jó az Ultra Doux, én pantene nature fusion balzsammal használtam és nagyon puha lett a hajam :)
És szilikon meg parabénmentes :)
Ezenkívül nekem az Alverde samponok jöttek be, most ezt használom
Csodát biztos nem tesz, de én úgy vettem észre h hálás a hajam amiért egy fokkal kíméletesebb sampont vettem :)
Az Alverde termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, szintetikus illatanyagokat, színezékeket és főként növényi eredetű összetevőkből állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!