Ricinus olajhoz kevertem tojás sárgáját, nem jön ki a szag a hajamból, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este próbáltam ki először és raktam hozzá tojás sárgáját is, egész este a hajamon hagytam, és zuhany sapkát vettem fel. Reggel felkeltem az első dolgom volt hogy hajat mosok. Már 2 szer is hajat mondtam és a kedvenc illatű hajbalzsamomat is felraktam majd kiöblítettem, sehogy se jön ki a szag, Lehet hogy a tojás megrohadt a fejemen?? Mit csináljak?2012. júl. 9. 14:02
1/5 anonim válasza:
XDD "Lehet hogy a tojás megrohadt a fejemen" ez jó! nem, de a tojás mivel melegen tartottad megbüdösödött, én is jártam már így addig mostam míg meg nem szűnt a szaga, mert én rosszul voltam tőle. minden féle illatú sampont összekevertem, parfüm minden volt rajta, :D a végén száraz hajamra ne mosd ki balzsamot kentem rá, testápolóval keverve mire kijött a szaga!
2/5 anonim válasza:
Legközelebb langyos mézzel vagy olívaolajjal keverd össze a ricinusolajat!
3/5 A kérdező kommentje:
És mióta használod a ricinus olajat, és mennyit nőtt tőle a hajad, mennyi idő alatt?
2012. júl. 9. 14:10
4/5 anonim válasza:
fél éve használom, havonta 1,5-2 cm nő tőle a hajam
5/5 anonim válasza:
én most használom először ezt a kombót még a fejemen van de megérek megmaradni a szagommal :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!