Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszőkítés legkíméletesebb...

Hajszőkítés legkíméletesebb módja? Valóban mindegyik nagyon, de nagyon roncsol?

Figyelt kérdés
Nem akarom visszafestetni barnára, de így, a szőkítésektől alig maradt már hajam. Vagy esetleg valami áthidaló megoldás?
2012. júl. 14. 09:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdést. Barna hajad volt, amiből szőkét csináltattál, ezt a hajad megviselte és most keresel valamilyen kíméletes megoldást arra, hogy szőkén tartsd a hajad?

Ha erről van szó a balea szőkítő spray-jét ajánlom, a krémmánián utána tudsz nézni, ha érdekel. Nem világosít a hajon sokat, csak 1-2 árnyalatot, de olvastam a krémmánián, hogy van, aki csak a hajtövére használja és így ki tudja tolni a hajfestés idejét és nem kell olyan gyakran festeni. Mivel van hidrogén-perooxid a spray-ben károsítja a hajat, de nem vészesen. Nekem természetes szőkés-barna hajam van, amit most ezzel világosítok, kb. 3 hete használom és nem érzem, hogy tönkretenné a hajam, de használok pakolást.

Ha érdekel ez a termék, siess, mert egyre kevesebb van, vagy meg fog szűnni, vagy csak új csomagolást kap, nem tudja senki.

2012. júl. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!