Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ugye nem hullik a hajam?

Ugye nem hullik a hajam?

Figyelt kérdés

Ma hajat mostam és egy csomó hajszál kijött + utána is fésülködés közben. Ha meg össze fogom a hajam és végig húzom rajta a kezem akkor minimum 2 hajszál kijön. Viszont észrevettem hogy most gyorsabban nől a hajam.

Ugye nem hullik?:( 15/L

2012. júl. 12. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ha én összefogom 200 hajszál kijön...
2012. júl. 12. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez így még közel sem hajhullás. Ha 100 szálnál jóval több kijön 1 nap, akkor menj orvoshoz.
2012. júl. 12. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

200 hajszálam nekem összesen nincs. :-DD

Teljesen normális, a hajhullás napi 100-120 hajszálnál kezdődik.

2012. júl. 12. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van, de valahol azt olvastam, hogy ha összefogod többnek tűnik, mert ugye a gumi megfogja azokat a hajszálakat, amik napközben kihullanának és mikor kiengeded akkor hullik le. Meg a gumitól is egy kicsit több szokott kihullani. (na szép szóismétlés lett belőle :D)

Szóval ne aggódj. :)

2012. júl. 12. 22:47
 5/6 A kérdező kommentje:
hú, most megfésülködtem és összeszámoltam hajszálakat és csak 30 jött ki. Akkor ez jó?? mert még napközbe is hullik ki majd.
2012. júl. 13. 09:51
 6/6 anonim válasza:
30 az nem sok, de nagyon számít, hogy mennyire volt zsíros, mert ha kicsit zsíros napközben nem csúszik ki a többi közül, és ezért hajmosás vagy fésülködés után többel fogsz találkozni, nekem is változó mennyi jön ki, van hogy egy csomó, van hogy kevés, meg szerintem az ember is vedlik nyáron mint a kutya.
2012. júl. 15. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!